Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SUPER MODELLER SERVET KAZANIYOR ....
SUPER MODELLER SERVET KAZANIYOR ....
Dünyanın en başarılı Süper modelleri modellikten yılda milyonlarca dolar kazanıyor.Brezilyalı süper model Gisele Bundchen, 'dünyanın en çok kazanan mankenleri' listesinde zirveye oturdu.
13 Ağustos 2013, 09:00

 

Dünyanın en başarılı Süper modelleri modellikten yılda milyonlarca dolar kazanıyor.

Dünyanın en çok kazanan mankenlerinin listesi açıkladı. Brezilyalı süper model Gisele Bundchen, 'dünyanın en çok kazanan mankenleri' listesinde zirveye oturdu.

image

31 yaşındaki Brezilyalı süper model Gisele Bundchen, ‘dünyanın en çok kazanan mankenleri’ listesinde yine 1 numara.  Gisele Bundchen’in, 2012 -13 Mayıs aralığında 45 milyon dolar kazandığı belirtildi.

Bundchen’i, ‘dünyanın en çok kazanan mankenleri’ sıralamasında, Kate Moss , Natalia Vodianova, Adriana Lima izlerken, Brezilyalı model, rakiplerine fark attı.

Dünyaca ünlü İngiliz top model Kate Moss , ilerleyen yaşına rağmen moda endüstrisinin en çok kazanan 2.modeli .

image

39 yaşındaki modelin son bir yıl içinde 12 milyon sterlin (35 milyon lira) kazandığı açıklandı. 20 yıldır modellik yapan Moss, böylelikle bir önceki yıl kazandığı parayı üçe katlamış oldu.
2012’de birçok markanın yüzü olan Moss’un 2013’te daha da çok para kazanması bekleniyor. Bu yıl Versace ve Givenchy gibi moda devlerinin reklamlarında yer alan ünlü model, hem bir kitap yayımladı hem de kendi tasarladığı telefon aksesuarlarını piyasaya sürdü.

Gisele Bündchen: 45 milyon Dolar
Model Gisele Bündchen dünyanın en çok kazanan top modeli ünvanını kazanmış durumda. Brezilyalı süper model, hem en ünlü mankenlerden biri, hem de 2007 yılına kadar Victoria’s Secret meleklerinden biriydi. Bündchen, New England Patriots oyun kurucusu Tom Brady ile evli ve iki çocukları var (gerçi biri henüz yolda!).
Kate Moss: 20 milyon Dolar
Konu ünlü süper modeller olunca akla ilk gelen isimlerden birinin Kate Moss olması çok normal. Şu an 38 yaşında olan İngiliz model, 90'lardan beri çılgın gece hayatı ve skandallarıyla göz önünde ve moda dünyasına olan katkıları da inkar edilemez.

Natalia Vodianova: 8.9milyon Dolar
Natalia Vodianova en çok bilinen modellerden biri olmayabilir ama en çok kazanan listesinin ilk 3 sırasında .Dünyaca ünlü birçok marka Rus modeli marka yüzü yapmak için sırada bekliyor.’

image

Rus asıllı güzel manken Vodinova  şimdiye kadar bir kısmı Avrupa’da, bir kısmı ise Amerika’da olmak üzere tam 175 defilede boy gösterdi. Üstelik aynı zamanda da bir hayırsever! Kendisi, Rusya’daki çocukların güvenliğini sağlamayı hedef alan bir vakfın da kurucusu (Naked Heart Foundation).

Adriana Lima: 7.7 milyon Dolar
Türkiye'de popüleritesi yüksek olan Brezilyalı süpermodel Adriana Lima bu listeye giren ikinci Brezilyalı model

image. Onu, çoğunuz, Victoria’s Secret meleği olarak tanıyorsunuz. Kendisi aynı zamanda 2003-2009 yıları arasında ünlü kozmetik firması Maybelline’in de reklam yüzü oldu. Şu anda 31 yaşında olan güzel model Sırp basketbol yıldızı Marko Jarić ile evli ve ikinci çocuğunu geçtiğimiz günlerde kucağına aldı.

Doutzen Kroes: 7.4milyon Dolar
Hollandalı süper model 2008 yılından beri bir Victoria’s Secret meleklerinden biri. Aynı zamanda da kozmetik firması L’Oreal’in de reklam yüzü.

 

Alessandra Ambrosio: 7.1 milyon Dolar
İşte bir Brezilyalı model daha! Üstelik o da bir Victoria’s Secret meleği! Aynı zamanda alt markası olan PINK’in de ilk reklam yüzü.

Miranda Kerr: 4.8 milyon Dolar
Bu ünlü süper model bir Victoria’s Secret meleği olarak tanınıyor ve aynı zamanda da ünlü oyuncu Orlando Bloom ile evli. Üstelik Victoria’s Secret’in ilk Avusturalyalı modeli olma ünvanı da onda.

Lara Stone: 4.2 milyon Dolar

image
Hollanda asıllı model IMG Models ile anlaşmalı olarak çalışıyor.
Carolyn Murphy: 3.9 milyon Dolar

Bu listedeki tek Amerikalı model olan Carolyn de IMG Models ile çalışıyor.

Candice Swanepoal: 3.8milyon $

image
Listemizin en genç modeli 23 yaşındaki Candice Swanepoal Güney Afrikalı ve o da bir Victoria’s Secret mankeni!

Şeffaf Gazete.com /  Moda


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR