Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÜNLÜ JEAN MARKASI İÇİN POZ VERDİ
ÜNLÜ JEAN MARKASI İÇİN POZ VERDİ
Türkiye'de bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda olan Topmodellerinden ve çiçeği burnunda oyuncu, Özge Ulusoy farklı Jean koleksiyonu Different için Lara Sayılgan’ın objektifine poz verdi.
21 Şubat 2014, 09:19

 

Türkiye'de bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda olan Topmodellerinden ve çiçeği burnunda oyuncu, Özge Ulusoy farklı Jean koleksiyonu Different için Lara Sayılgan’ın objektifine poz verdi.

Eğlenceli geçen fotoğraf çekiminde güzel oyuncu, basının merak ettiği soruları cevapladı.

‘’MODA İKONU OLARAK VICTORIA BECKHAM VE GWEN STEFANI’NIN TARZINI ÇOK SEVİYORUM.  

Özge Ulusoy ‘’ codentry ile çok kez çalıştım ve biz artık bir aile gibiyiz. Uzun zamandır yapmak istediğim Jean koleksiyon fikri vardı çünkü, Türkiye’de istediğim kalıplarda Jean bulmakta zorlanıyordum. Kendim ne giymek istiyorsam onu tasarladım. Farklı bir koleksiyon oldu. Jeanleri hem gündüz hemde gece kullanabilecek şekilde kalıp ve desenlerde çalıştık. İçime sinen çok özel bir koleksiyon oldu çok memnunum’’ dedi.

Dinamik ve trendy duruşu ile modanın yeni çizgisi codentry ve Türkiye’nin gözde mankeni, başarılı, güzel oyuncusu Özge Ulusoy’dan kendi adının anlamını taşıyan “Different” kapsül koleksiyon, Mart ayından itibaren codentry mağazalarında moda severlerle buluşuyor.

image

 Her daim jean özgürlüğü ve farkı...

Modanın yeni çizgisi Codentry ve güzel oyuncu, sunucu, model Özge Ulusoy “DIFFERENT” koleksiyonuyla, Jean de özgürlük başlıyor. Rock şıklığının temel alındığı siyah, gri, antrasit, bej, haki gibi renklerin ağırlıkta olduğu Jean ve tişörtler ilkbahar-yaz için sizlere farklı bir atmosfer sunuyor.

 Adil Işık Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Tasarım Direktörü Zehra Işık  ‘’Özge Ulusoy’la uzun süredir devam eden çalışmalarımız esnasında ortaya çıkan koleksiyon hazırlama fikri hepimizi heyecanlandırdı. Trendlerde öne çıkan Jean tarzını  Özge Ulusoy’un stili ve çizgisi ile birleştirerek, sezona yeni yorum getirecek bir koleksiyon ortaya çıkardık. Koleksiyonun içerisinde boyfriend ceket, yelek, pantolonlar, skinny ve ispanyol paça pantolonlar; derin kol oyuntulu atletler, sloganlı mini tshirtler başrolde yer alıyorlar. İşleme ve baskılarla süslenen koleksiyonu, şık ve spor olarak iki ayrı tarzda toparladık. Blue glam grubumuzda ışıltı ve parıltılar ön plana çıkıyor. Bu tarza hitap eden ürünlerimizin hikayesinde pırıltılı detaylar yer alıyor. Bu detayları düğmeler ve aksesuarlarda da hissettirmeye dikkat ettik. Kumaşlarda da daha parlak tercihlerde bulunduk. Spor tarza hitap eden ürünlerimizde ise yıkama efektlerini kullanarak daha günlük Jean pantolonlar oluşturduk. Burada kullandığımız aksesuarlarda armaları tercih ederek daha stilize bir görünüm yarattık. Ürünler üzerinde farklı yıpratmalar ve yıkamalar uygulayarak süsledik; sportif bir rock chic havası yaratmaya çalıştık. Bayanlar bu ürünleri gündüz düz ayakkabıyla kullanabildikleri gibi; gece topuklu ayakkabı kullanarak güne devam edebilirler’’ dedi.

Özge Ulusoy “Kapsül” koleksiyonuna codentry mağazalarından ve www.codentry.com online satış sitesinden ulaşabilirsiniz

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR