Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MİLANO'DA PRADA RÜZGARI
MİLANO'DA PRADA RÜZGARI
ilano Moda Haftası Prada , sahillerin gece renkleri ve dokularından esinlendiği tasarımlarıyla akılda şehir sörfçüsü imajını uyandırdı.
23 Şubat 2014, 01:18


Milano’da tasarımcılar bir sonraki kış için erkeklere takım elbise ve paltolardan atletik pantolon, sık elastik veya İpli bel hatları ve toplanan manşetleri ile, örme içeren daha aktif elbise tasarımları sunuyor.

Milano Moda Haftası Prada ,  sahillerin gece renkleri ve dokularından esinlendiği tasarımlarıyla akılda şehir sörfçüsü imajını uyandırdı.

image

Miuccia Prada pop kültürü çalışmasını tamamladı ve son koleksiyonunda ‘elbise içine çok daha samimi, içe dönük bakmak istedim’ diyor.

Bu yüzden Avrupa tiyatrosunun 70’ler ve 80’lerde kullandığı hafif hatta transparan kumaş ve örgülerinden ilham alarak önümüzdeki sonbahar ve kış için  giyim koleksiyonunu oluşturdu.image

Koleksiyonda göze çarpan renkler ise çoğunlukla kırmızı krem tarafından yayılmış mor, pas ve kahverengi derin tonları oldu. Prada gösterisinde bel ve yaka çizgisinde hafif deri elbiseler ve uzun etkelerle kadın elbiseleride podyumda görücüye çıktı.

Şeffaf Gazete.com


 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR