Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MERCEDES BENZ GÜL AĞIŞ 'DEDİ
MERCEDES BENZ  GÜL AĞIŞ  'DEDİ
Mercedes-Benz’in sunduğu defilede Sonbahar/Kış 2014-1015 koleksiyonunu sergileyecek olan Lug Von Siga markasının yaratıcısı Gül Ağış, Mercedes-Benz tarafından desteklenmekten duyduğu gururu dile getirdi
24 Şubat 2014, 17:55

İstanbul yeni bir moda fırtınasına hazırlanıyor.

New York, Miami, Berlin, Rusya, Tokyo ve Avustralya moda haftalarının isim sponsoru Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express’in üçüncü sezonu için geri sayıma başladı.

10-14 Mart tarihleri arasında Tophane’deki Antrepo 3’te gerçekleştirilecek Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express kapsamında Mercedes-Benz, tüm dünyada isim sponsorluğunu üstlendiği moda haftalarında olduğu gibi Türkiye’de de belirlediği bir  moda tasarımcısının defilesini sunarak tasarımcılara verdiği desteği İstanbul’a taşımayı sürdürecek.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express kapsamında,  11 Mart Salı günü saat 19.00’da “Mercedes-Benz Presents Lug Von Siga” defilesi podyumda olacak.

image

Mercedes-Benz’in sunduğu defilede Sonbahar/Kış 2014-1015 koleksiyonunu sergileyecek olan Lug Von Siga markasının yaratıcısı Gül Ağış, Mercedes-Benz tarafından desteklenmekten duyduğu gururu dile getirerek:

“Mercedes-Benz gibi lüks algısını moda ile birleştiren ve dünya çapında en önemli moda haftalarına isim sponsorluğuyla moda endüstrisine desteğini gösteren bir markanın bana ve koleksiyonuma gösterdiği ilgi ve desteklemek üzere markam Lug Von Siga’yı seçmesi beni mutlu ederek onurlandırdı. Mercedes-Benz Türk’ün bana ve markama güvenini göstermesi, markamın uluslararasılaşma yolculuğunda önemli bir dönüm noktası olacak. Mercedes-Benz’in desteklediği tasarımcı olarak markamı Mercedes-Benz ve onun sahip olduğu global moda platformu aracılığıyla dünya çapında profesyonellerle buluşturacağım için çok heyecanlıyım.” cümleleriyle düşüncelerini paylaştı.

İstanbul’u dünya çapında bir moda merkezi olarak konumlandırmaya bir adım daha yaklaşacağız”

image

Mercedes-Benz Türk Otomobil Pazarlama ve Satış Müdürü Şükrü Bekdikhan ise: “Mercedes-Benz Türk olarak, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’a isim sponsorluğuyla yetinmeyerek New York, Berlin, Miami ve Avustralya’da olduğu gibi İstanbul’da da seçtiğimiz tasarımcının defilesini sunuyor, böylelikle tasarımcının uluslararası moda profesyonellerine ulaşmasına katkıda bulunuyoruz. Bu sezon desteklemek üzere seçtiğimiz Gül Ağış ve markası Lug Von Siga’yla işbirliğimizden ötürü son derece heyecanlıyız. Türkiye’de sektörün yetenekli isimlerine verdiğimiz desteği farklı projeler kapsamında sürdürerek İstanbul’u dünya çapında bir moda merkezi olarak konumlandırmaya bir adım daha yaklaşacağız” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

 “Chain Reaction” isimli koleksiyonu “Mercedes-Benz Presents Lug Von Siga”

image

 “Chain Reaction” isimli koleksiyonunu “Mercedes-Benz Presents Lug Von Siga” defilesiyle podyuma taşıyacak olan Gül Ağış, Sonbahar/Kış 2014-2015 koleksiyonunda hayatımızı oluşturan olayların farklı görünümlerine rağmen aslında birbirine ne kadar bağlı olduğu gerçeğinden ilham aldığını belirtiyor.

Grafitti estetiğini ve Osmanlı desenlerini birleştirerek farklı desen ve materyalleri bir araya getiren tasarımcı, yeni lüksü sokaklarda buluyor ve yeni koleksiyonunda spor couture akımını yansıtan parçalar sunuyor. Ağış, Milano Istituto Marangoni’de ardından Avrupa Birliği bursuyla Politecnico Di Design’da aldığı moda eğitiminin ardından uzun yıllar Costume National’de tasarımcı olarak çalıştı. Türkiye’ye dönüşünün ardından 2010 yılında kendi markası Lug Von Siga’yı kuran Gül Ağış, koleksiyonlarını düzenli olarak Londra Moda Haftası kapsamında gerçekleştirdiği defilelerle sergileyerek uluslararası basının ve sektör profesyonellerinin büyük beğenisini topluyor.

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR