Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MODA FIRTINASI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI..
MODA FIRTINASI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI..
İstanbul yeni bir moda fırtınasına hazır. Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express Sonbahar/Kış 2014 koleksiyonları, Antrepo 3, Tophane’de modaseverlerin beğenisine sunulacak.
6 Mart 2014, 12:05

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express Sonbahar/Kış 2014 koleksiyonları, Antrepo 3, Tophane’de sunulacak.

Etkinliğe bir hafta kala moda dünyası, 5 gün boyunca sergilenecek defile ve sunumları heyecanla bekliyor. Global ölçekte moda endüstrisinin oyuncuları, dünyanın farklı noktalarından İstanbul’a gelerek etkinliklere katılacak, trendleri takip edecek ve satın alma seçeneklerini değerlendirecek.

image

 Jarrad Clark, IMG Fashion Events & Properties VP and Global Creative Director, konuyla ilgili düşüncelerini “Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express, etkinliğin ilk sezonuna ev sahipliği yapan Antrepo 3’e geri döneceği heyecan verici bir sezona merhaba diyor. Yalnızca Avrupalı basın mensuplarının dikkatini çekmekle yetinmeyen, dünyanın dört bir yanından basın mensupları ve satın alma sorumlularını İstanbul’da ağırlayan etkinliğin her sezon daha da büyüdüğüne tanık olmak bizim için gurur verici. Resmi etkinlik takviminde yer alan ve 8’i ilk defa Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express’e katılacak olan 40’tan fazla tasarımcı ile Türk moda endüstrisi uluslararası arenada tasarım anlamında yetenekler yetiştiren etkin bir güç odağı olma yolunda yükselişini sürdürüyor” sözleriyle dile getirdi.

image

                                                       Tophane Modern Antrepo 3 hazırlanıyor

 Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express kapsamında Sonbahar/Kış 2014 koleksiyonlarını sergileyecek olan tasarımcılar arasında ARZU KAPROL, ASLI FİLİNTA, ATIL KUTOĞLU, AYHAN YETGİN, AYŞE DENİZ YEĞİN, BURÇE BEKREK, ÇİĞDEM AKIN, DB BERDAN BY L’ORÉAL PROFESSIONNEL, ECE GÖZEN, EDA GÜNGÖR, EMRE ERDEMOĞLU, EROL ALBAYRAK, GAMZE SARAÇOĞLU, GİRAY SEPİN, GÜLÇİN ÇENGEL, HAKAN AKKAYA, İPEK ARNAS, JANUCHA BY JALE HÜRDOĞAN, LADY FAITH, LES BENJAMINS, MAID IN LOVE, MEHTAP ELAİDİ,

image

                                   NEJ '' Nejla Güvenç ''                                                                   Mehtap Elaidi

MELTEM ÖZBEK, MERCEDES-BENZ PRESENTS LUG VON SIGA , MERVE BAYINDIR, NEJ, NIAN, NİHAN PEKER, NİYAZİ ERDOĞAN, ÖZGÜR MASUR, ÖZLEM AHIAKIN, ÖZLEM ERKAN, ÖZLEM KAYA, RAİSA-VANESSA SASON, RED BEARD, SELİM BAKLACI, SELMA STATE, SERDAR UZUNTAŞ, SİMAY BÜLBÜL, ŞAFAK TOKUR, TUBA ERGİN, UTOPIAN BY STUDIO KAPROL, ZEYNEP ERDOĞAN, ZEYNEP MAYRUK ve ZEYNEP TOSUN bulunuyor.    image

                          Niyazi Erdoğan                                                  Özgür Masur                                                                                                             
Tasarımcılar hafta boyunca etkinlik alanında Runway ve Studio olmak üzere iki ana mekanda koleksiyonlarını sergileyecekler. Antrepo 3 alanında gerçekleştirilecek defile ve sunumlar dışında Marie Claire Party, Bej Cafe’de Vogue Happy Hour ve All Party gibi partiler ve etkinlikler İstanbul’un farklı noktalarında moda, lifestyle ve sanatı birleştirerek uluslararası ölçekte ses getirecekler.

Şeffaf Gazete.com
 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR