Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CACHAREL 2014 YAZ MODASINA DAMGA VURACAK
CACHAREL 2014 YAZ MODASINA DAMGA VURACAK
Çekimleri Güney Fransa’nın deniz kokulu sahilleri Cannes ve Nice’de Nihat Odabaşı ile gerçekleşen “ Cacharel'14 İlkbahar/Yaz koleksiyonu” yeni sezonda da özgür ruhuyla, stil sahibi gezginlerin keyifli anlarına eşlik ediyor.
7 Mart 2014, 06:31

 

Çekimleri Güney Fransa’nın deniz kokulu sahilleri Cannes ve Nice’de Nihat Odabaşı ile gerçekleşen “ Cacharel'14 İlkbahar/Yaz koleksiyonu” yeni sezonda da özgür ruhuyla, stil sahibi gezginlerin keyifli anlarına eşlik ediyor.

Cacharel, “İlkbahar/Yaz'14” koleksiyonunda şık duruşunu pratik ve işlevsel detaylarla zenginleştirirken; sade, kaliteli ve tasarımda farklılaşan bir görünüm benimsemiş..

Gezgin ruhu ile dikkat çeken koleksiyon; aynı zamanda da detaylarda gizli tasarımlarıyla fonksiyonel kullanıma da olanak tanımış

Şehirden kasabaya, metropolden adaya kadar farklı iklim ve mekanlara kolaylıkla uyum sağlayabilecek ürün gruplarından oluşan Cacharel “İlkbahar/Yaz'14” koleksiyonu her yaştan erkeğin ilkbahar/yaz gardırobu için rahatlıkla kombin yapabileceği geçişli ürünlerle daha da keyifli bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Doğallık üzerine kurulu bir tasarım anlayışı…

Cacharel, deniz ve doğanın renklerini doğal kumaşlarla buluşturuyor. Ceketler, pantolonlar ve trikolarda farklı doku, desen ve çizgilerin yanı sıra,  netliğin kaybolduğu flu dokular, farklı yıkama teknikleri ile soldurulmuş renkler dengeli bir birliktelik oluşturuyor.

Kum, gül kurusu, yeşil, lacivert ve beyazın farklı tonları daha önce görülmeyen soft ve doğal haliyle vitrinlerde yerini alıyor. Özellikle doğal elyafların tercih edildiği koleksiyonda;  pamuk, keten ve tropik ince yün kumaşlar dikkat çekiyor. Hem şık hem casual görüntüye yardımcı olacak şort, jean ve emprime gömlekler, rahat aynı zamanda da şık olunabileceğini gösteren tüm tamamlayıcı parçalar gardıroplara renk katıyor.

image

Şık ve fonksiyonel tasarımlar…

Her koleksiyonda zamansız ve sezonsuz ürünler tasarlamayı gelenekselleştiren Cacharel’in, zengin İlkbahar/ Yaz’14 koleksiyonunda; renkli chinolar, yalnızca klasik ürün olarak kullanılmayan casual parça boya ceketler ve pantolonlar, ince safari süet ceketler, minik dokunuşlarla güncel hale getirilen mini kareli klasik gömlekler ve seyahat sırasında kolay kullanımı ile farklılık taşıyan non - iron özellikli gömlekler yer alıyor. Doğal içeriklerin yanı sıra leke tutmayan, su geçirmeyen gibi fonksiyonel özelliklere sahip ürünler, kaliteye önem veren, gezgin ve özgür ruhlu erkekler için birçok alternatif sunuyor.

Soft renklere eşlik eden ince detaylar…

Rahat ve modern tasarımların ön planda olduğu sezonda, takım elbiselerin Mix&Match özelliğinin yanı sıra blok renkler, enine çizgiler ve iri ekoseler öne çıkan desenler arasında yer alıyor.

Yeni sezonda dikkat çeken Cacharel klasiği “trençkotlar”; stil sahibi, seyahat etmeyi seven Cacharel erkekleri için mağazalardaki yerini alıyor. Ekoseli gömlekler ve pamuk triko kravatların yer aldığı koleksiyonda, aksesuarlar da geniş renk seçeneklerine sahip… Esnek ve rahat dokuların kullanıldığı örgü kemerler, ince tabanlı  süet loaferlar, oldukça dikkat çeken detaylar arasında yer alıyor.

Sıcak yaz ayları için ise canlı renklere sahip “bloklu gömlekler” ve “renk bloklu
t-shirtler”
sezonun iddialı parçaları arasında yerini alıyor. Bu parçalarla eşlik edecek, her bedene uygun seçenekleri ve serin dokulu kumaşları ile “tek pantolonlar”, ince pamuk kumaşlı “casual ceketler” ve “renkli pantolonlar” Cacharel İlkbahar/ Yaz’14 koleksiyonunu tamamlıyor.

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR