Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BARRIE PARİS'TE LANSMAN YAPTI
BARRIE PARİS'TE LANSMAN YAPTI
2012 yılında Chanel'in satın aldığı İskoçyalı kaşmir malzeme üreticisi Barrie Knitwear, önümüzdeki sonbahar-kış sezonu için marka adıyla ikinci bir hayata başlıyor.
13 Mart 2014, 00:10

 

Barrie hazır giyim lansmanını Paris’te yaptı

2012 yılında Chanel'in satın aldığı İskoçyalı kaşmir malzeme üreticisi Barrie Knitwear, önümüzdeki sonbahar-kış sezonu için marka adıyla ikinci bir hayata başlıyor.

Geçtiğimiz tasarımcılar haftasında Cambon caddesinde bir tanıtım düzenleyerek, yirmi adet kaşmir modeli sundular. Alanında uzman olan Barrie 25 yıldan beri diğer ürünlerinin yanında Chanel'in kaşmir ceketlerinin üretimini gerçekleştiriyordu. Chanel knitwear (örme ürünler) müdürü Odile Massuger, Barrie markasının kreatif direktörlüğünü üstleniyor.
 

imageLKarl Lagerfeld imzasını taşıyan Barrie lookbook tanıtımını Lily Colins gerçekleştiriyor

Colette mağazası tarafından seçimi yapılmış olan bu ilk koleksiyon kalem etekler, kazak-hırka takımları, ceketler, süveterler ve kamuflaj, Fair Isle ve çiçek motifli aksesuarlardan oluşuyor. Chanel grubunun El Sanatları bölümüne katılan Barrie’nin ilk lookbook’u Karl Lagerfeld imzasını taşıyor. Modelliği aktris Lily Collins tarafından gerçekleştiriliyor.

image

Barrie Knitwear 150 yıl önce üretici olarak başladığı hayatına bir marka olarak devam ediyor. Şirket hisselerinin Chanel tarafından satın alınması İskoçya’nın Hawick kentinde bulunan üretim atölyesindeki 176 çalışanın işlerinin korunmasını sağlamıştı.

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR