Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ŞAPKA'NIN SİHİRLİ MODASI
ŞAPKA'NIN  SİHİRLİ MODASI
Türkiye’nin sayılı şapka tasarımcılarından Merve Bayındır, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express kapsamında  Sonbahar/Kış 2014 koleksiyonunu Studio sunumuyla sergiledi.
18 Mart 2014, 17:18

 

Türkiye’nin sayılı şapka tasarımcılarından Merve Bayındır, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express kapsamında  Sonbahar/Kış 2014 koleksiyonunu Studio sunumuyla sergiledi.

Her koleksiyonuyla büyük ilgi uyandıran şapka tasarımcısı Merve Bayındır, “Be Original or Buy Original” adını verdiği Sonbahar/Kış 2014 koleksiyonunun ilhamını Art Deco sanat akımından alıyor.

image

Takip ettiği Art Nouveau akımından farklı olarak el emeğinden ziyade sanayiye dayalı olan, geometrik desenler ve gotik süsleme öğeleri ile öne çıkan bu akımdan yola çıkan tasarımcı, Art Deco estetiğini orijinallik arayışıyla buluşturuyor.

Koleksiyonunu “sustuğum isyanlarımın koleksiyonu” olarak tanımlayan Merve Bayındır, taklit kavramına itirazını şapkalar aracılığıyla dile getirirken herkesi taklit etmeyi tercih etmek yerine kendi özgünlüğünü sonuna dek yaşamaya davet ediyor. Orijinal olmaktan korkmayanlara adanan koleksiyonda taba rengi, dore, mavi, turuncu, pembe, siyah, yeşil ve mor renkler ön plana çıkarken deri, sinimay, ipek gibi farklı malzemeler yaratıcı bir biçimde kullanılıyor.image

“Be Original or Buy Original” sunumunun dekorasyonu www.moda4home.com tarafından üstlenildi. Kullanılan metal aksesuarlar, “Ekria” tarafından özel olarak tasarlandı. Kıyafet sponsorluğu www.gardolaponline.com , makyaj sponsoru MAC’, saç sponsorluğu ise Şaşkınbakkal Pure Hair’e aitti. Sunumun baskı sponsoru ise metrokagit.com oldu.

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR