Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MAVİ GÜZEL SERENAY'I SEÇTİ
MAVİ GÜZEL SERENAY'I SEÇTİ
Mavi, yeni marka yüzü olarak genç oyuncu Serenay Sarıkaya'yı seçti. Katalog çekimlerinde Serenay Sarıkaya'ya Brezilyalı model Francisco Lachowski eşlik etti.
5 Mayıs 2014, 19:51

Mavi, yeni marka yüzü olarak genç oyuncu Serenay Sarıkaya'yı seçti. Katalog çekimlerinde Serenay Sarıkaya'ya Brezilyalı model Francisco Lachowski eşlik etti.

Güzelliği ve stiliyle kadınların moda ikonu haline gelen Serenay Sarıkaya’nın başrolde olduğu Ali Taran imzalı film, Mavi’nin mükemmel jean’leri ve dünya trendlerini yansıtan zengin kadın koleksiyonuna dikkat çekiyor. İlk buluşma heyecanını konu alan ve Mavi’nin en özel  anlar için şık ve seksi alternatifler sunan koleksiyonunu gözler önüne seren filmde, Serenay Sarıkaya’ya, dünyaca ünlü Brezilyalı model Francisco Lachowski eşlik ediyor.

Sen Serenay’sın Ne Giyersen O!

Mavi 2014 İlkbahar-Yaz reklam filminin tanıtımı için gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan, Mavi CEO’su Cüneyt Yavuz, “Mavi yıllardır dünyada ve Türkiye'de tanınan, sevilen, kitleleri peşinden sürükleyen isimlerle bir araya geldi.  Bugün ise ilk defa bir Türk kadını Mavi'nin yüzü oluyor. O da, güzelliği ve stiliyle kadınların moda ikonu haline gelen  Serenay Sarıkaya. Bu kampanyada Serenay’ın etkisini de arkamıza alarak, Mavi kadın koleksiyonunun çeşitliliğine  ve gücüne dikkat çekmek istiyoruz. Kısacası  “Jean Mavi’dir, Moda da Mavi’dir. Mavi kadını şıktır, seksidir ve Mavi’de kendine çok yakışan sayısız alternatif bulur. İlk buluşmada Mavi giyen, ikinci buluşmayı garantiler” diyoruz.  17 yıldır jean pazarının lider markasıyız ve son kampanyalarımızla erkek pazarını alt üst ettik. Şimdi sıra Serenay ile kadın pazarına geldi.  Çünkü Serenay ne giyerse o!” dedi.

image

İlk buluşmada Mavi giyen ikinci buluşmayı garantiler!

Türkiye’nin yükselen kadın yıldızlarından Serenay Sarıkaya ise, “Ben Mavi’yi çağırdım, Mavi de beni duydu! Keşke bir jean reklamı yapsam diye menajerimle konuştuktan iki gün sonra bu haberi aldım ve harika bir başlangıç yaptık. Ben 22 yaşındayım. Mavi de öyle. Bir anlamda birlikte büyüdük. Mavi her zaman giydiğim ve kendime yakın hissettiğim bir marka oldu. Sadece Türkiye değil global başarılarıyla da gurur duyduğum,  “işte bu” dediğim bir marka ile bir araya gelmekten ve bu ailenin bir üyesi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Serenay Sarıkaya, basın toplantısında en sevdiği Mavi’nin, süper skinny Serena olduğunu, hatta bu modelin adını Serenay olarak değiştimek istediğini söyledi.

Şeffaf Gazete.com

 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR