Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MODA DÜNYASI MESUT KAYA İÇİN AĞLIYOR ...
MODA DÜNYASI MESUT KAYA İÇİN AĞLIYOR ...
Moda sektörü bu ölüm haberi ile şok oldu.Modellik dışında oyunculuğu ile de tanınan Mesut Kaya uzun süreden sonra döndüğü Almanya'nın Münih kentinde ani kalp krizi sonucu vefat etti.
26 Haziran 2014, 12:50

 

Moda sektörü bu ölüm haberi ile şok oldu.Modellik dışında oyunculuğu ile de tanınan Mesut Kaya uzun süreden sonra döndüğü Almanya'nın Münih kentinde ani kalp krizi sonucu vefat etti.

image

Moda çok dünyasının sevilen ve efendi kişiliği ile meslektaşlarınında saygısını kazanan Mesut Kaya'nın ani ölümü Türkiye'de ve Almanya'da büyük üzüntü yarattı.    

image

Kısa süre önce döndüğü Münih'te yaşayan Mesut Kaya dün ani bir kalp krizi ile yaşama veda etti.Sevilen modelin acı haberini Alman eşi sosyal medya aracılığı ile duyurdu.Genç mdelin kısa bir zaman önce çocuğu dünyaya gelmişti. image

Almanya Hamburg doğumlu olan Mesut Kaya Modellik kariyerine Avrupanın ünlü markası C&A ile başlayıp başarılı grafiğini Türkiyede de sürdürmüştü.Son 2 yıl İstanbul da yaşadıktan sonra Münih'e dönen ve çalışmalarına orada devam eden genç modelin ani ölümü  büyük sarsıntı yarattı.

Kısa süre önce yapolan bir röportajda Mesut Kaya kendini şöyle anlatmıştı.

 Ben Hamburg/Almanya doğumluyum. Rahmetli babam Rahmetli babam Münih'de başka bir is bulduğu için ailece Münih'e taşındık. 5 kardeşiz en küçügü benim. Üniversite'den sonra Metro'da tüccarlık mesleğine başladım. Almanya`nın en çok satılan gençlik dergisinden (Bravo dergisi) teklif gelince yanisira modelliğe'de başladım.

image

Ilk moda çekim'im 1999 yılında önceden bahsettiğim C&A kampanyası oldu

Hoşuma gittigi icin profesyonel modelliğe karar verdim PS Models Münih'e başvurdum ve seçildim. Ilk çekim'im C&A kampanyası oldu ve bundan sonra başka katalog çekimlerde ve defilelerde yer aldım.

Türk olarak Alman Telekom'un reklam yüzü olmak beni cok gururlandırdı
Kariyerinin en önemli aşamalarından birinin dünyanın teknoloji devlerinden Alman Telekom'un (Deutsche Telekom) reklam yüzü olması onu Tüm Almanya'da tanınmasını sağlamıştı.

2 YILLIK TÜRKİYE ÇALIŞMA HAYATI BAŞARILARLA DOLU
Türkiye'de yaşadığı 2 yılda çok önemli moda tasarımcılarının ve markaların defile ve kataloglarında yer alan Mesut Kaya ünlü moda tasarımcısı Cemil İpekçi'nin vazgeçemediği mankenlerdendi.
 İstanbul Fashion Week te çok önemli moda tasarımlarının defilesine çıkan Kaya Şafak Tokur,Sıddık Süren olmak üzere önemli ,tasarımcıların ve EFOR ,Süvari gibi birçok markanın  defilelerinde yer aldı.

Modellik dışında bir çok yerli projede oyuncu olarak yer alan Mesut Kaya  Detektif Memoli, Yahşi Cazibe, Leyla ile Mecnun, Kalbim seni secti ve Mavi Kelebekler'de oynadı.

image

Moda ve modellik sektörü  sosyal medyadan acılarını paylaştı.

Cemil İpekçi: Moda Tasarımcısı : Yaşam saniye sonrası garantıi olmayan bir rüya.Çok sevdiğim Mankenim Mesut Kaya bir anda dün gece vefat etti.Rabbimdenm ona rahmetler dilerim

Erkan Meriç : Manken - Mekanin cennet olsun kardesim ailesine ve tum dostlarina sabir dilerim.
Hatice Gökçe: Moda tasarımcısı-İnanaılmaz ,Mekanın cennet olsun.

image

Mutlu Demirdelen : GroupModel Europe- Çok sevdigim Manken kardeşimiz dostumuz Mesut Kaya hakkin rahmetine kavuşmuş Geçen hafta telefonlastık Münih’te buluşacaktık bir acı haber aldım ve şu an inanilmaz üzgunum.Allah Rahmet Eylesin Mesut kardesim,Olmadı ne güzel projelerimiz  vardı senle,yanlız bıraktın bizi.Sen unutulmayacaksın ,senin adını yaşatmaya çalışacağız söz sana.

J.Şebnem Schaefer : Manken - Model arkadaşımız Mesut Kaya dün vefat etmiş. Başımız sağolsun. Allah rahmet eylesin... Yakınlarına sabır diliyorum..

Muttalip Şen:  Moda Fotoğrafçısı &Modelland-Sevgili, pek kıymetli kardeşim Mesut Kaya genç yaşta, ALLAH'ın rahmetine kavuşmuştur, topragı bol, mekanı Cennet olsun. ALLAH ailesine ve yakınlarına sabır versin.

Sıddık Süren:Moda Tasarımcısı-AH BE AHH Kardeşim yürekli adam ,dostum,yürekli adam,podyumda parlayan yıldız,değerli modelimiz Mesut Kaya'yı kaybettik acımız büyük.Nurlar içinde yat kardeşim,dualarımız seninle mekanın cennet olsun İnanamıyorum ama geçek !!

Merve Korkmaz :Fotoğrafçı -Şoke oldum resmen. Çok üzüldüm. Fotoğraflarını çekmemi istemişti kısmet olmadı. Allah rahmet eylesin. Eşine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum.

Evren Yaşlak :Evos Angels -Şaka gibi hala inanamıyorum . Bu kadar iyi niyetli efendi saygılı birinin genç yaşta böyle olması çok üzücü. Allah ailene sabır versin. Mekanın cennet olsun kardeşim

Ayça Kuru:Manken eğitmeni-Can dostum allah rahmet eğlesin.... Çok iyi bir adamdın .... Mekanın cennet olsun
Cem Alanyalı: Ajans - Mekanin cennet olsun Mesut Kaya. Allah taksilatını affetsin sevenlerinin başı sağolsun
Hazal Ecer: Manken -Yüreğim acıyor.. Olmaz!! Sen gidemezsin ki Mesut.
Cansu Boru:Manken -Ben inanmıyorum böyle olmamalı bu kadar kolay olmamalı belki biri kotu bir şaka yapıyordur

Engin Yıldırım :PerAModa : Mesut Kaya'ya Allah'tan Rahmet Diliyoruz. Mekanı Cennet olsun. Yüce Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin..

Seviye İkbal Tulgar :Manken-Bedenin sadece burda olmayacak. Ama sen hep bizimle olacaksin ‘’Mesut’’..
Cansu Gündüz: Manken-Allahım ailesine tüm yakınlarına sen sabır ver, mekanın cennet olsun Mesut Kaya
Özlem Katipoğlu: Manken -Şuan beynimden vuruldum.. Zaman dondu. Ah mesut... Nur içinde yat. Kelimeler cıkmıyo Mekanın cennet olsun..

Emrah Kayıhan -Fotoğrafçı & Ajans: Şu anda aldığım haberle yılılmış durumdayım.En sevdiğin en çok değer verdiğim Mesut Kaya kardeşim vefat etmiş." ALLAH c.c. Mekanını cennet eylesin Nur içinde yat kardeşim.

Ali Ağaoğlu : İşadamı - Başarılı genç kardeşimize Allahtan rahmet ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum.
Enis Günay : Yönetmen & İşadamı - Çok değerli bir kardeşimizdi ailesine Allah sabır versin acımız büyük.
Eyüp Akkaya :Manken eğitmeni-Manken arkadaşımız Mesut KAYA hakkın rahmetine kavuşmuştur. Kederli ailesine Allah'tan sabır ve rahmet dilerim.Mekanı Cennet olsun

Şeffaf Gazete.com ailesi olarak gazete sahibimiz olan Mutlu Demirdelen'in yakın dostu olan , genç yaşta yitirdiğimiz merhum Mesut Kaya için Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

Şeffaf Gazete.com / Özel Haber


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR