Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ROMANYA'NIN YENİ GÜZELİ
ROMANYA'NIN YENİ GÜZELİ
Henüz 17 yaşında kendi halinde bir genç kız, kamera karşısındaysa “gerçek” bir kadın. Romanyalı model Stefania Ivanescu, boyundan büyük ve fazlasıyla iyi işlere imza atıyor.
3 Ekim 2014, 21:28

 

Henüz 17 yaşında kendi halinde bir genç kız, kamera karşısındaysa “gerçek” bir kadın. Erkenden atıldığı modellik serüveninde zirveyi, hiç umulmadık anda, hiç umulmadık bir elin ona uzanmasıyla yakalayan model Stefania Ivanescu, boyundan büyük ve fazlasıyla iyi işlere imza atıyor.

image

Hayatta bizi hiç ummadığımız yerlere taşıyan mucizevi eller vardır. Aile dostu olan bir saç tasarımcısının, onu fotoğrafçı Tibi Clenci’yle tanıştırmasıyla, kendini aslında en olması gereken yerde, kameralar önünde bulan Stefania Ivanescu, hayatın beklenmedik sürprizlerinin “güzel” örneklerinden.

image

Mesleğine dair her şeyi Clenci’den öğrendiğini her fırsatta vurgulayan Romanya asıllı genç model, güzellikten ziyade farklılığın ve sırf bedenle değil ruhla beraber poz vermenin önem teşkil ettiğini düşünenlerden. Onun bu tezini, her fotoğrafında açıkça görüyoruz zaten. Karakteristik ve yaşına göre fazlasıyla hatları oturmuş bir yüz yapısına sahip olan model, özellikle hafif çekik gözleri, biçimli kaş ve dudaklarıyla sizi fotoğrafın içine doğru çekip alıyor

Şeffaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR