Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÖZGÜR MASUR YİNE BÜYÜLEDİ
ÖZGÜR MASUR YİNE BÜYÜLEDİ
Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul, üçüncü gününde KOÇ Müzesi çok özel bir moda gecesine ev sahipliği yaptı
18 Ekim 2014, 08:57

 

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul, üçüncü gününde KOÇ Müzesi çok özel bir moda gecesine ev sahipliği yaptı .Son yıllarda yaptığı her defile çok konuşulan Ünlü moda tasarımcısı   Özgür Masur defilelesi yine moda tutkunu ünlüleri bir araya topladı.

,image

Özgür Masur’un S/S15 koleksiyon defilesi İstanbul’un önemli mekanları içerisinde yer alan Rahmi Koç Müzesinde gerçekleştirildi.

1920  yılında doğmuş ve 2000 yılında ömrünü tamamlamış, hayatı boyunca kimliğine entelektüel yaşam tarzını yakıştırmış ve bunu yaşarken lüksü kendine has tarzı ile bedeninde taşıdığı kıyafetleri ile anlatmayı başarmış, bir kadının biyografisinin  anlatıldığı  kıyafetlerin sergilendiği defile ayakta alkışlandı.

Pastel renkler ve Özgür Masur’un imzası haline gelmiş büyülü silüetleri

image

Kolleksiyonda kadın vücudunu yücelten tasarımlar ön plandaydı. Koleksyionda 20’lerin look’larından 70’lerin ‘glam’ siluetine kadar modanın her dönemine değinilmişti.

Modaseverlerin hayranlıkla izlediği defilede 34 uluslararası model podyuma çıktı ve koreoğrafisi Uğurhan Akdeniz tarafından yapıldı.

image

Cemiyet ve moda dünyasının önemli isimleri de defileyi büyük bir ilgi ile izledi.

Geceye  İstanbul cemiyet hayatının seçkin isimlerinin yanı sıra, ünlü isimlerinde ilgisi oldukça büyüktü. Beren Saat ,Hande  Dogandemir, Cansu Tosun, Gülcan Aslan, Hatice Aslan,Bade İşçil ,Serenay  Sarıkaya , Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Selin Demiratar, Sedef Avcı, İrem Sak,Tuğba Özay, Derya Karadaş, Burcu  Kara, Azra Akin, Oylum  Talu  geceye  katılan  ünlü  isimlerdendi

Defile sonrası yapılan After Party Koç müzesinin muhteşem atmosferinde modellerinde katılımı ile dans ederek noktalanan özel bir geceye dönüştü

Şeffaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR