Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“KOT” OSMANLI FİGÜRLERİ İLE BULUŞTU.
“KOT”  OSMANLI FİGÜRLERİ İLE BULUŞTU.
Kahramanmaraş’ta bu yıl 2.si gerçekleşen  Uluslararası Tekstil Zirvesi etkinlikleri görkemli bir defileye de ev sahipliği yaptı.
26 Ekim 2014, 09:28
 
Kahramanmaraş’ta bu yıl 2.si gerçekleşen  Uluslararası Tekstil Zirvesi etkinlikleri görkemli bir defileye de ev sahipliği yaptı.
 
DÜNYANIN EN PAHALI KOT  TASARIMLARI  KAHRAMANMARAŞ’TA   GÖRÜCÜYE ÇIKTI.

 

Kahramanmaraş’ta bu yıl 2.si gerçekleşen  Uluslararası Tekstil Zirvesi etkinlikleri görkemli bir defileye de ev sahipliği yaptı.

Birbirinden ünlü modellerin podyuma çıktığı defile de ünlü modacı Hacer Günday’ın Kahramanmaraş’ta üretilen Kot kumaşlarından tasarladığı Haute Couture abiye ve gelinlikler UTZ’nin gala gecesine damgasını vurdu.

image

Koreografisi  Asil Çağıl tarafından yapılan defilede Özge Ulusoy, Irmak Atuk, Tuğçe Sarıkaya, Gamze Balım , Cansu Melis Karakuş, Yağmur Ayas, Seviye İkbal Tulgar ,Açelya Kartal ,Özlem Katipoğlu, Jenya Krivenko, Özlem Karaoğlu, Ena Coreyeva, Dila Pekdemir ,  Hande Aras,Marina Federenko ve Asya Öztürk gibi  modeller podyumda yürüdüler.

Kahramanmaraş Ticaret Odası, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı ve Sütçü İmam Üniversitesi işbirliği ile bu yıl 2. Düzenlenen UTZ kapsamında gala gecesi gerçekleşen defilede, konuklar  spor kıyafetlerin vazgeçilmezi olan  Denim kumaşı farklı yorumlarla izleme imkanı buldular.

Günlük hayatımıza rahatlığın simgesi olarak giren kot kumaşları, Modacı Hacer Günday’ın Saray desenleri ile Maraş işini birleştirdiği Haute Couture tasarımları ile paha biçilmez  hale geldi. 

image

Finalde Özge Ulusoy’un taşıdığı Kot Kumaştan dikili gelinliğin fiyatı ise dudak uçuklattı. Final gelinliğe yaklaşık 40 bin Amerikan Doları fiyat biçen modacı; yaptığı gelinliği Uluslararası Tekstil Zirvesi için  çalışılmış  özel bir parça diye tanımladı.

Kot Smokin, Levon Kordonciyan imzalı.

Atatürk’ten bu yana 4 kuşak smokine adını altın harflerle yazdıran  Kordonciyan ailesi bu kez bir ilk’e daha imza attı. Defilenin finalinde gelinliğe eşlik etmesi için tasarlanan Kot Smokin  davetlilerin ilgi odağı oldu. Levon Kordonciyan’ın UTZ için tasarladığı bu özel tasarım Smokini erkek model Barış Aslan tanıttı.

image

Şeffaf Gazete.com

 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR