Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KKTC BEST MODELİ İDDİALI GELECEK....
KKTC BEST MODELİ İDDİALI GELECEK....
Best Model Of North Cyprus 2014 yarışmasını kazanarak KKTC’nin en popüler genç kızlarından olan Yıldız Avşar yarışmaya çok iddialı hazırlanıyor.
2 Kasım 2014, 22:58

 

Best Model Of North Cyprus 2014 yarışmasını kazanarak KKTC’nin en popüler genç kızlarından olan Yıldız Avşar yarışmaya çok iddialı hazırlanıyor.

6 Aralık'ta İstanbul'da yapılacak Best Model of the World yarışmasında ülkesi KKTC’yi en iyi şekilde temsil etmek için hergün spor salonunda çalışan güzel model  gün sayıyor.

image

Güzel, Disiplinli, Hırslı

Best Model Of The World yarışmasında 48 ülkenin modelleri, arasında KKTC’yi temsil edecek 17 yaşındaki Yıldız Avşar tüm Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin desteğini arkasına almış durumda.

Birçok ünlü ismin katılacağı İstanbul’daki finale büyük heyecanla hazırlanan Yıldız Avşar, okulu ve spor salonu arasında mekik dokuyor.

Bu yarışmanın kendisi kadar ülkesi KKTC’nin uluslararası platformda temsil edilmesi adına çok önemli olduğunu söyleyen çiçeği burnunda model adayı;Yıldız '' İstanbul’a çok fit bir vücutla gideceğim podyuma çıktığımda ‘evet bu yarışmacı Tac’ı haketti’ dedirteceğim.” dedi.

  image

“Taç takmanın asıl önemi ülkemin adını dünyanın farklı yerlerinden gelen 48 yarışmacıya ve Tv başındaki milyonlarca insana duyurmak olacak”, diyerek bu yarışmaya ne kadar arzulu, istekli hazırlandığını ortaya koydu.

Eğitimi ile birlikte modelliğe de önem vereceğini belirten Yıldız; “hedefim deneyim kazanıp Türkiye’de ve İngiltere’de çok önemli markaların ve tasarımcıların defilelerine çıkmak olacak” diyerek, hedeflerinin yüksek olduğunu gösterdi.

“Best Model of Turkey ve World moda, dizi ve show dünyasına onlarca önemli isim kazandıran sektördeki en önemli yarışmalardan biri.

Ben inanıyorum ki Best Model of the North Cyprus, Best Model’i olarak, Kıbrıs’tan çıkan moda dünyasının en önemli modellerinden biri olacağım.

Bunun için hırsım inancım özgüvenim ve uluslararası bir yarışmanın marka gücü var.”

image

Son yıllarda Türkiye’de moda dünyasının çok geliştiğini sadece Mercedes Fashion Week’te 45 defile ve sunum gerçekleştiğine işaret eden Yıldız Avşar; “Sektör Avrupalı modellerin elinde, bizlerin Avrupa’nın farklı yerlerinden gelen bu mankenlerden eksiğimiz yok, sadece geçmişten kaynaklanan imaj sorunu var.

Biz yeni nesil modeller olarak bu imajı yenileyip uluslararası model ajanslarla diyaloglarımızı kurup moda dünyasında yepyeni yüzler olarak var olacağımıza içten inanıyorum, yeter ki bizlere karşı moda dünyası ön yargılı olmasın podyumları Türk modellere açsınlar.” diyerek son MBFWI’deki yerli, yabancı model konusuna da gönderme yapıp gerçekçi ve iddialı bir tespitte bulundu.

Kıbrıs'ta moda aktiviteleri artmalı

Genç model; “Ülkem KKTC’de çok güzel bir atmosfer var, Türkiye’deki markalar katalog ve imaj çekimlerini Kıbrıs’ta yaparlarsa ve ülkemdeki modacılara destek olunursa kaliteli defilelerin KKTC’nin tanıtımına ve imajına katkı sağlarken bizler de bu mesleğe ülkemizde daha sağlam adım atmış oluruz” diyerek dileklerini belirtti.

Şeffaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR