Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEST MODEL OF THE WORLD SEÇİLDİ
BEST MODEL OF THE WORLD  SEÇİLDİ
Best Model Of World  yarışması finali cumartaesi gecesi ,CVK Park Bosphours İstanbul'da Number One TV ve KKTC Genç Tv nin canlı yayınladığı program ile gerçekleşti.
8 Aralık 2014, 19:21

 

Best Model Of World  yarışması finali cumartaesi gecesi ,CVK Park Bosphours İstanbul'da Number One TV ve KKTC Genç Tv nin canlı yayınladığı program ile gerçekleşti.

image

Best Model Of World  yarışmasının 27.finali yapıldı Dünyanın en iyi mankeni bayanlarda Angola 'dan ,Erkeklerde ise Türkiye'yi temsil eden modeller kazandı

Bu yıl sponsorluğunu  tek başına Kıroğlu şirketler grubunun yaptığı ,CVK Park Bosphours İstanbul'un çok özel ortamında  gerçekleşen Dünyanın farklı ülkelerinden 36 bayan 28 erkek mankenin podyumda yarıştığı gecenin süprizleri popstar Ajda Pekkan ve Yaşar olurken Nil Burak,Ece Filiz ve Nil Özalp geceye şarkı söyleyerek katkı yaptılar. 

image

DERECE ALAN MODELLER

Dünyanın en iyimankeni konseptli yarışmada ,Türkiye'yi  erkeklerde temsil eden Caner Tanrıverdi Best Model seçilirken,bayanlarda Angola'lı manken Ema Diogo ,dünyanın en iyi mankeni seçildi.

Yarışmanın bayan Best model 2.Türkiye'den Cansu Melis Karakuş olurken erkeklerde ise 2.Belçika’dan Sebastian Maenes oldu.

Yarışmanın üçüncüleri Best fotomedel ünvanı alarak bayanlarda Kolombia’dan Laura Jimanez ile erkeklerde Demokratik Kongo'dan Jonathan Bwanga seçildi.

image

Birbirinden yakışıklı modeller ünlü smokin tasarımcısı Levon Kordinciyan kıyafetleri ile podyuma çıktılar

image

Sponsor ödülleri KKTC ve Kırgızistanlı modellere

Kıroğlu şirketinin sponsor ödülleri olan Best Model AirSoft  ödülleri bayanlarda Kırgızistan’dan Evjenia Krivenko ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti  ‘’ KKTC ‘’yi erkeklerde temsil eden Erdal Özirfanoğlu’nun oldu.

KKTC’Yİ temsil eden genç model Özirfanoğlu  yarışmadan bir gece önce  özel jürinin oyladığı en iyi  uluslararası kostüm taşıyan manken ödülünüde kazandı.KKTC’Lİ ünlü moda tasarımcısı Abdullah Öztoprak’ın tasarladığı en iyi 'Kültürel Kostüm'' dalında ödülünüde alarak gecede dikkat çekti.

Aynı kategoride bayanlarda Srilanka’lı yarışmacı Janoda  Mahamalage Kültürel kostüm ödülünü alırken Türkiyeyi temsil eden erkek model Caner Tanrıverdi’nin bu kategöride  ne olduğu belli olmayan bir beyaz ceket giymesi garip karşılandı.

FİNAL GECESİNİN ŞANSSIZ YARIŞMACISI YILDIZ AVŞAR OLDU.

image

Yarışmanın en şanssızı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini bayanlarda temsil eden Yıldız Avşar oldu.Abdullah Öztoprak tasarımlı kültürel kıyafeti taşırken beğeni kazanan genç manken adeta nazara geldi ve sunumdan sonra ayağının yanlış bir haretetten dolayı aşırı şiştiği tespit edilince acil olarak gece ambulans ile hastaneye kontrole götürüldü.

Final gecesi doktorların onay vermesi sonucu podyuma çıkan genç manken gece yaşadığı olayın ertesinde elinden geldiği kadar iyi performans göstermeyede çalışsada rahat yürüyememesi jürinin gözünden kaçmaması güzel modeli muhtemel bir dereceden etti, Erdal Özirfanoğlunun kıyafeti erkeklerde en iyi kostüm ödülünü aldı..   

image

Erkan Özerman’ın 55.meslek yılı dolaysı ile özel süprizler vardı,

Özerman'ın kadim dostu Ajda Pekkan onu onore eden bir madalya taktı ,,şarkıcı Yaşar ise Özerman'ın gençlik döneminde sözünü yazdığı ve ünlü şarkıcı Daryo Moreno’nun okuduğu şarkıyı Erkan Özerman'a süpriz yaparak okudu ve salonda alkışlandı.

TEK SPONSORA ÖZEL PLAKETimage

Erkan Özerman Kıroğlu şirketler grubu başkanı Murat Hamdi Kıroğlu’na özel bir plaket vererek projeye sadece destek vermediğini her safhada yanında olduklarını belirterek Kıroğlu’na teşekkür etti.

Plaketi alan Murat Hamdi Kıroğlu bu projenin içinde olmaktan heycan duyarak başladım ve son noktada iyiki bu yarışmanın sponsoru olmuşuz diyerek memnuniyetini gösterdi ve özel sponsor ödülünü alan KKTC ve Kırgızistanlı modellerin destekçisi olacağız dedi..

Jüride dikkat çeken ünlüler vardı

Modacı Vural Gökçaylı,Ece Gürsel,Maide Erçelebi,Sibel Tan,Simge Tertemiz ,Günay Musayeva,Tuğçe Sarıkaya ile geceye elele gelen geçen yılın Best Model of the Turkey birincileri AyşenurÖzkan ve Burak Çelik ilgi çekti.

Yarışmayı kazanan Angola’lı model Ema Diogo kamp boyunca dikkatleri üzerinde toplamış giydiği çok iddialı Kültürel kıyafet ile dikkat çekmişti

Türkiye’de modellik yapabileceğini söyleyen Angola’lı model İstanbul’u çok gezememesine rağmen gördüklerim bile büyülenmeme yetti dedi. Yakın süreçte tekrar Türkiye’ye gelmek ,özellikle İstanbul Fashion Week  ‘’MBFWI’’.de defilelere çıkmayı çok istiyorum  dedi.

image

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR