Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
PARİS KATLİAMI PODYUM'DA LANETLENDİ
PARİS KATLİAMI PODYUM'DA LANETLENDİ
Dosso Dossi Fashion Show'da podyuma çıkan dünyaca ünlü top model, Victoria Secret mankeni Lindsay Ellingson, Paris'te 12 kişinin ölümüyle sonuçlanan Charlie Hebdo dergisi baskınını 'Je suis Charlie: Ben Charlie'yim' yazılı dövizle protesto etti.
9 Ocak 2015, 18:52

 

Dosso Dossi Fashion Show, 9-13 Ocak tarihleri arasında Antalya Expo Center’de İtalya’nın Portofino kasabası konseptiyle 19’uncu kez kapılarını açtı

Daha önce podyumunda Miranda Kerr, Adriana Lima, Anna Chapman gibi isimleri podyumunda ağırlayan Dosso Dossi Fashion Show’da bu yıl ünlü manken Victoria Secret meleği Lindsay Ellingson baş manken olarak podyumda yer aldı..

image

 Dosso Dossi Fashion Show'da, baş model olarak podyuma çıkacağı duyurulan Alessandra Ambrossio'nun sözleşmesi son anda  iptal edilip  yerine Lindsay Ellingson dahil olmuştu'

Dosso Dossi Fashion Show'da podyuma çıkan Victoria Secret mankeni Lindsay Ellingson, Paris'te 12 kişinin ölümüyle sonuçlanan Charlie Hebdo dergisi baskınını 'Je suis Charlie: Ben Charlie'yim' yazılı dövizle protesto etti. Podyumda Ellingson'a eşlik eden diğer mankenler de aynı dövizi taşıdı.

image

RUSYA KRİZİ DOSSO DOSSİ'DE HİSSEDİLDİ

Dosso Dossi Fashion Show katılımcıları için uygulanan 15 bin dolarlık alışveriş şartı, Rusya ve Ukrayna'daki kriz nedeniyle kaldırıldı.

 

 Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, Rusya ve Ukrayna'nın krizde olması nedeniyle 'no limit' uygulamasına geçtiklerini söyledi.
Dosso Dossi fuarına her katılımcının 15 bin dolarlık alışveriş yapma limitiyle katıldığını belirten Eraslan, “Bu yıl Rusya'da ve Ukrayna'da meydana gelen kriz nedeniyle oradaki insanlara rahat bir nefes aldırmak için alışveriş limitimizi kaldırdık. İsterse 1000 dolar, isterse 500 bin dolar alışveriş yapıp ülkesine dönebilir. No limit uygulamamız tüm katılımcılar için geçerli" dedi.
 
ŞEFFAF GAZETE.COM

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR