Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KARİYER FASHION SHOW ALKIŞLANDI
KARİYER FASHION SHOW ALKIŞLANDI
İstanbul Yılın En Görkemli ilk defilesine sahne oldu...Kariyer Fashion Show Pret A Porter önceki akşam İstanbul WOW Hotel de yoğun davetli katılım ile gerçekleşti.
21 Ocak 2015, 10:23
 
 
 
İstanbul Yılın En Görkemli ilk defilesine sahne oldu...Kariyer Fashion Show Pret A Porter önceki akşam İstanbul WOW Hotel de yoğun davetli  katılım ile gerçekleşti.
 
image
 
İstanbul Yılın En Görkemli Defilesine Şahit Oldu..
 
Kariyer Eğitim Kurumları Moda Tasarımı mezunlarının hazırladığı koleksiyonlardan oluşan Kariyer Fashion Show Pret-A Porter, Wow Hotel’de gerçekleştirildi. Botanical, Bohem, Avant Pop ve Stream Line temalarından oluşan defile modaseverlere görsel şölen yarattı.
Kariyer Fashion Show Pret A Porter önceki akşam WoW Hotel de yoğun katılım ile gerçekleşti.
 
image
 
Öğrencilerin yıl içindeki çalışmalarının bir özeti niteliğinde olan ve gelenekselleşen Kariyer Fashion Show, Moda duayenlerinin, iş ve cemiyet dünyasının seçkin konuklarının katılımı ile gerçekleşti. Özlem Yıldız'ın sunduğu gecede açılış konuşmasını defilenin moda direktörü ve onur konuğu olan Özlem Süer yaparken, koreografisi Yasin Soy imzası taşıyan defile davetlilerden beğeni topladı.
 
image
 
Özlem Süer yaptığı konuşmada Moda Tasarımı öğrencilerine kariyerleri için önemli mesajlar verdi ve moda tasarımının Türk tekstil sektörü için önemini vurguladı. 
Didem Soydan’ın açılışını yaptığı defilede Tuğba Melis Türk, Gizem Barlak,Çağıl Özge Özkul, Cansu Vatansever,  ve uluslararası modellerin  bulunduğu 30 kişilik  model kadrosu tarafından sergilenen tasarımlar katılımcılardan tam not aldı. 
 
Ünlü modeller, model çizimleri başta olmak üzere öğrenciler tarafından hazırlanan tüm kıyafetleri podyumda taşırken onların verdikleri bu ilk sınavda heyecanlarına ortak oldu. Geleceğin Moda Tasarımcıları defilenin ardından podyuma çıkarak kep attı.
 
image
            Belkız Serim                                         Birinden şık davetliler dikkat çektiler                              Sevda Can
 
TGSD yeni başkanı Şeref Fayat defiledeydi...
 
Defileye Tekstil Sanayisini bir çatı altında buluşturan Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği TGSD çiçeği burnunda başkanı Şeref Fayat'da katıldı.15 Ocak'ta Cem Negrin'den görevi devralan Fayat genç tasarımcıların Türk modası ve tekstil sektörünün ayrılmaz parçası olduklarını bu gençlerleri yakından takip ettiklerini söyledi.Fayat ile gecede TGSD  koordinatörü Burçin Çolak Özer ve Şeffaf Gazete yöneticisi Mutlu Demirdelen  podyunda sergilenen birbirinden şık tasarımları ilgi ile  izledi.
 
image
            Şeref Fayat                        Burçin Çolak Özer           Mutlu Demirdelen                                             Serkan Selamet
 
DEFİLE KARELERİ İÇİN TIKLAYIN

 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR