Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MODA DÜNYASI KEÇE İLE TANIŞTI
MODA DÜNYASI KEÇE İLE TANIŞTI
Keçenin bir büyüsü var! Giderek unutulmaya yüz tutmuş sanatlardan biri olan keçe, moda tasarımcısı Nebahat Çağıl’ın ellerinde yeni formalara büründü.
8 Mart 2015, 21:33

 

Keçenin bir büyüsü var! Giderek unutulmaya yüz tutmuş sanatlardan biri olan keçe, moda tasarımcısı Nebahat Çağıl’ın ellerinde yeni formalara büründü.

Başarılı koreograf Asil Çağıl’ın koreografisiyle Evo’s Angels Dijital Dünyanın Enleri Ödül Gecesinde görücüye çıkardı.image

Dijital dergi Evo’s Angels’ın düzenlediği, muhteşem gece Elite World Business Hotel’de gerçekleşti. Pek çok ünlü ismin bir araya geldiği gecede, dijital dünyada en çok takip edilen fenomenler ödül aldılar.

Bu özel gecede Yelda Işık, Aydın Göynü ve  Şinasi Günaydın kreasyonlarını bir defileyle sergilediler. Gecenin büyük final defilesini ise moda tasarımcısı, Şişli MYO Tasarım Bölüm Başkanı  Nebahat Çağıl gerçekleştirdi.

Nebahat Çağıl’ın Keçenin Büyüsü adını verdiği 15 parçadan oluşan kreasyonu,  başarılı koreograf Asil Çağıl koreografisi başarılı Türk mankenler   tarafından sunuldu. 

image

Gece elbiselerine farklı bir yaklaşım getiren kreasyonda keçe detaylar yenilikçi bir yaklaşımla sunularak izleyicilerin beğenisini kazandı.

Keçenin Büyüsü için podyuma çıkan isimler Best Model Of Turkey 2009 1.si Tuğce Sarıkaya, Best Model Of Turkey 2009 3.sü Ürün Desen, Best Model Of Turkey 2011 2.si Berna Batur, Best Model Of Turkey 2007 Sanem Balcı,  Miss Freedom 2014 1.si Tuğce Aral,  Miss Turkey Gözde Coşkun, Miss Model of Turkey 2.si Yagmur Ayaz , Özlem Karaoğlu, Hande Aras, Sevcihan Tunca, Duygu Özlen,  Roza,  Ena Coreyeva gibi bir çok başarılı modeller podyuma çıktı.

Geceye uzun zamandır hazırlanan moda tasarımcısı Nebahat Çağıl geçtiğimiz günlerde de bu alanda çalışmak isteyenler için Stilize Figürler kitabının ikincisi olan Stilize Figürler: Portfolyo Kitap ile kamuoyunun takdirini kazanmıştı. image

Üniversite yıllarından beri keçeye yeni formlar kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Nebahat Çağıl bu koleksiyonu ile keçe gibi geleneksel bir sanatın günümüz modası uyumunu da gözler önüne serdi ve moda evreninde eski ile yeninin ayrılmaz bütünlüğünü birbirinden güzel kıyafetlerle vurguladı.  Başarılı defile geceye katılanlar tarafından çok beğenildi.

Şeffaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR