Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KADINLAR FISILDADI ÖZGÜR MASUR TASARLADI
KADINLAR FISILDADI ÖZGÜR MASUR TASARLADI
Son yılların en başarılı moda tasarımcılarının başında gelen cemiyet hayatı ve ünlü yıldızların modacısı Özgür Masur, MBFWI İstanbul kapsamında yeni koleksiyonunu tanıttı.
20 Mart 2015, 11:04
 
Son yılların en başarılı moda tasarımcılarının başında gelen cemiyet hayatı ve ünlü  yıldızların modacısı Özgür Masur, MBFWI İstanbul kapsamında yeni koleksiyonunu görselliği yüksek bir podyum şov'u ile modaseverlere sundu.
image
 
Masur'un 'Fısıltı' isimli 2015 sonbahar/ kış koleksiyonunun defilesi, Karaköy'deki Antrepo 7'de gerçekleşti. Masur'un ipek kumaşlardan el işçiliğiyle hazırlanmış haute couture tasarımlarına, ünlü isimler büyük ilgi gösterdi.
 
Kadınlar ona fısıldadı o tasarladı
 
Ünlü moda tasarımcısı Özgür Masur’un ''Fısıltı ''adını verdiği; ‘‘Bugüne kadar kıyafetlerimi giymek için zaman ayırdığım kadınların önce bana kendilerini anlatmalarını istedim.Biliyorum ki hepsini dile getirmekten çekindiği fakat imrendiği bir hal var ,bu yüzden onlara biraz daha yaklaşıp özendikleri o kadını kulağıma fısıldamalarını istedim ve tüm fısıltıları biriktirdim
 
image
 
Evet kadınların .’’anlatımlarından etkilenip bunlardan esinlenerek, kolleksiyonlarımı yorumladım ve hayata geçirdim diyen Masur   aborjin, gri-mavi, cookie, bakır ve yumuşak lavanta tonlarının yanı sıra ipek kumaşlar ve ipek viscom karışımı kumaşlardan el işçiliği ile hazırlanmıştı .
 
image
 
Her zaman ki gibi Özgür Masur houtecouture çizgisinin en ihtişamlı hali defileyi izleyenleri büyüledi.
Işıltıların, tüylerin yer aldığı koleksiyonda renklerin yalın tarafları dikkat çekti. Toprak tonlarından kırmızıya, kırmızıdan bordoya, bordodan krem rengine geçişlerin sadeliği ve bu sadeliği kesen kemerler dikkat çeken diğer ayrıntıları oluşturdu.
 
Defileyi izleyenler arasında; Ceylan Çapa, Yolanthe Cabau, Özge Ulusoy, Başak Dizer, Bade Süalp, Ahu Yağtu, Buse Terim, Sinem Öztürk ve Derin Berdan da vardı.
 
image
 
M.A.C, HERSTORY, NO21 ve İNCİ’nin katkılarıyla gerçekleştirilen gecede cemiyet ve moda dünyasından önemli isimlerin beğenisini kazandı. 
 
Şeffaf Gazete.com / MODA                                        Fotoğraflar : Bahadır Aydoğdu

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR