Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MBFWI'DE TANJU BABACAN RÜZGARI
MBFWI'DE TANJU BABACAN RÜZGARI
RED BREAD markasının yaratıcısı ünlü tasarımcı Tanju Babacan Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında ilk defa kapsül bir erkek giyim koleksiyonunun da yer aldığı 2015-16 “Change Concept” i İstanbul'lu moda takipçileri ile paylaştı..
20 Mart 2015, 20:17

 

RED BREAD markasının yaratıcısı ünlü tasarımcı Tanju Babacan Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında ilk defa kapsül bir erkek giyim koleksiyonunun da yer aldığı 2015-16 “Change Concept” i İstanbul'lu moda takipçileri ile paylaştı..

image

Defilenin süprizi hamile Wilma Elles oldu

Ünlüoyuncu Elles yakın dostu modacı Tanju Babacan’ı kırmayarak 4 aylık  hamileyken Mercedes Benz Fashion Week İstanbul kapsamında RED BEARD  ‘’Change Concept ‘ defilesinde podyuma çıktı. Defile’nin bir başka ünlüsü ise şarkıcı Nil Karaibrahimgil oldu.

image

Büyük beğeni toplayan  defilede, 3 ay süreyle kimya akademisyenleri Doç. Dr. Seyda Malta, Dr. Cem Levent Altan ve Doktora öğrencisi Ecem Yarar ‘ın danışmanlığında, Kimya Bilimini motivasyon alarak hazırladığı koleksiyonunu sundular. Tanju Babacan ,tasarım sürecinde bir çok kimyasal reaksiyon deneyi izleme fırsatı da buldu.

image

Podyum’a laboratuar kuruldu

AGM Group ile yaptığı iş birliğiyle, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında gerçekleştirdiği geçmiş şovlara göre daha kapsamlı bir prodüksiyon hazırlayan RED BEARD, Runway alanını mini bir kimya laboratuvarına dönüştürerek deneysel ortam ile moda sov u birarada zenginleştirdi.

 Podyum ortasında yer alan laboratuvarda 3 farklı kimyasal reaksiyon gerçekleştirildi. Akademisyenler ile ortak hazırlanan prodüksiyon bu anlamda podyumlarda bir ilk oldu...

image

AGM Group ‘un sponsorluğunda gerçekleşen defileye gelen modaseverler  sponsor firmanın süprizi ile karşılaştı.Son yıllarda cep telefonu şarjlarının çabuk bitmesine  en pratik çözüm olan seyyar şarj aleti hediyesini defile alanındaki oturma gruplarında bulmaları süprizi le karşılaştılar ve bol bol fooğrak ve video çekimi yaptılar.

RED BEARD markası kreatif direktörü Burçin İnan Özel tarafından özenle hazırlanan şov, dünya çapında üne ve ödüllere sahip opera sanatçısı, bestekar ve prodüktör Rahman Altın ‘ın müzikleri ile moda severlere müzik ziyafeti yaşattı.

image

Defileyi   Yasin Soy koreografisi  ve yerli yabancı iddialı modeller ile podyuma taşıyan  Read Bread ekibi  ile makyajlar Nars sponsorluğunda Erkan Uluç ve ekibi, Saç tasarımları ise Orhan Badem tarafından hazırlandı..Defilenin ayakkabı sponsorları Poletto ve Vesba oldu..

.image

Şeffaf Gazete.com / MODA


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR