Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
PREMIERE VISION'UN YÜZÜ ARZU KAPROL
PREMIERE VISION'UN YÜZÜ ARZU KAPROL
Premiere Vision İstanbul Marka Elçisi: Arzu Kaprol Bundan böyle uluslararası iletişim kampanyalarında, yaratıcı kimlikleriyle öne çıkan isimlerle işbirliği yapmayı hedefleyen Premiere Vision'un ilk ismi ünlü tasarımcı oldu.
28 Mart 2015, 12:16
 
Moda ve yaratıcılığın kalbinde yer alan Premiere Vision, dünya çapında düzenlediği fuarlara (New York, İstanbul, Sao Paolo, Paris) ara vermeden devam ederken bu fuarların tanıtımında ülkenin kültürünü ve yaratıcı gücünü temsil eden sanatçılarla işbirliği yapma kararı aldı.
 
Bu çerçevede her ülkeden temsilcilerini seçen Premiere Vision, İstanbul fuarının kampanya yüzü olarak Türk modasının en önemli ve sembol tasarımcılarından Arzu Kaprol ile anlaştı.
 
 
Arzu Kaprol'ü seçmelerinin nedenini "Arzu Kaprol, Türk modasının sembollerinden, uluslararası alanda tanınırlığı yüksek bir isim… Aralıksız olarak yaratıcılığın peşinden gitmesi, kaliteye olan inancı ve bağlılığı Arzu Kaprol’ün, Premiere Vision değerleriyle birebir örtüşen özellikleri.” sözleriyle açıklayan Premiere Vision'un CEO'su Philippe Pasquet, bu işbirliğinden son derece memnun ve gururlu olduklarını da belirtti.
 
Şeffaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR