Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İZMİR MODA KONUŞUYOR
İZMİR MODA KONUŞUYOR
İzmir Fashion Week moda buluşmasının açılış defilesi, Yağmur Güçerek ve Ayşegül Uyar ikilisinin hayata geçirdiği Ayya Designer markası tarafından yapıldı.
6 Nisan 2015, 09:22
 
 
Moda'nın ışığı İzmir'e ulaştı ve İzmir Fashion Week Summer 2015, göz kamaştıran tasarımlar ve muhteşem defilelerle başladı.
 
image
 
Ayya Design tasarımcıları Ayşegül Uyar ve Yağmur Güçerek "Esaret ve Özgürlük" temalı defilesi ve tasarımcı Nur Karaata da 2015 yazına özel hazırladığı iddialı mayo kreasyonunu podyumdaydı.. Nur Karaata Swimwear, Ayya Designer ve Loft defilelerinin yapıldığı ilk gün, saç şovları da büyük ilgi gördü.
 
 
Bostanlı Pazaryeri’nde oluşturulan özel bir konseptle moda rüzgarı estiren İzmir Fashion Week'te, Akif Örük koreografisinde gerçekleşen defilelerde ünlü mankenler Ebru öztürk, Merve Büyüksaraç, Tuğba Melis Türk gibi podyumların tanınan modelleri görev aldı. 
 
image
 
Renkli görüntülerin yer aldığı moda buluşmasının açılış defilesi, Yağmur Güçerek ve Ayşegül Uyar ikilisinin hayata geçirdiği Ayya Designer markası tarafından yapıldı. Güçerek ve Uyar imzası taşıyan "Esaret ve Özgürlük" adlı defilede 37 parça ürün yer aldı. Ardından  Nur Karaata Swimwear'in bikini ve mayo tasarımları moda severlerle buluştu. Genç modacının bikini ve mayo çeşitleri beğeni topladı. Günün son defilesi saat  Loft markasından geldi. 100 parçadan oluşan ilkbahar-yaz modellerinin görücüye çıkarıldığı defilede, göz kamaştırıcı koleksiyonlar tanıtıldı.
 
İzmir Fashion Week Karşıyaka Belediyesi, Rönesans Ajans, Ege İhracatçı Birlikleri, Diva Magazin, Gençiz Fuarcılık, Dokuz Eylül Üniversitesi ve Sahne360 işbirliğinde gerçekleştiriliyor.
 
Şeffaf Gazete.com
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR