Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MODA HAFTASININ YANKISI BİTMEDİ
MODA HAFTASININ YANKISI BİTMEDİ
MBFWI biteli 3 hafta olmasına rağmen yoğun moda haftası hala basın tarafından işlenmeye devam ediyor. Kısa sürede 40 üzerinde defile olması bir yanı ile büyük bir ilgiyide beraberinde getirdi.
10 Nisan 2015, 09:41
 
6.kez yapılan MBFWI biteli 3 hafta olmasına rağmen yoğun moda haftası hala basın tarafından işlenmeye devam ediyor. Kısa sürede 40 üzerinde defile olması bir yanı ile büyük bir ilgiyide beraberinde getirdi.
 
 
Başarılı tasarımcı Ayşe Deniz Yeğin 2015-2016 Sonbahar Kış koleksiyonunu Mercedes-Benz
Fashion Week etkinliği kapsamında tanıttı.
 
image
 
Başarılı tasarımcının bir önceki MBFW İstanbul kapsamında yaptığı rengarenk defileden daha farklı son derece sade, rahat ve fakat aynı zamanda havalı tasarımları dikkat çekti.
 
Ayşe Deniz Yeğin, modern bayanı rahat ve havalı kıyafetler içinde göstermeyi seçmişti. Defileye nefti yeşil ve gri tonları hakimdi. Bu parçalar kahverengi kemer ve ahşap çantalar ya da clutch ile tamamlanmıştı.image
 
Çoğu elbisede görülen drape detayları tasarımları özel kılıyordu. Bu görünümlere düz loaferlar eşlik etti. Tümüyle rahatlık vadeden tasarımlar beğeni topladı.
 
Ayşe Deniz Yeğin Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Seramik bölümünden mezun olmuş. Ardından moda tasarımcılığına soyunmuş ve kendi markasını kurmuş. Şu anda yedi yılı aşkın süredir bu marka adı altında tasarımlar yapmakta. Ayrıca çeşitli firmalara ve mağazalara kıyafetler tasarlamakta Türk modasının yeni yüzlerinden biri olan Ayşe Deniz modaseverler tarafından beğeni ile takip ediliyor. 
 
image
 
Şeffaf Gazete.com. 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR