Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÜNLÜLERİN STYLİSTİNDEN BAŞARILI ÇALIŞMA
ÜNLÜLERİN STYLİSTİNDEN BAŞARILI ÇALIŞMA
4 sezondur projelere stylist olarak imza atan Stil danışmanı Mert Aslan, kusursuzluğu bulmanın en doğal tarafını adL Night Zoom tasarımlarıyla birleştirilerek ‘’Night Zoom Styled by Mert Aslan’’ koleksiyonunu adL mağazalarında moda severlerle buluşturdu.
7 Mayıs 2015, 13:12
 
 
4 sezondur projelere stylist olarak  imza atan Stil danışmanı Mert Aslan, kusursuzluğu bulmanın en doğal tarafını adL Night Zoom tasarımlarıyla birleştirilerek  ‘’Night Zoom Styled by Mert Aslan’’ koleksiyonunu adL mağazalarında moda severlerle buluşturdu.
 
 adL ile uzun süredir işbirliği içinde olan ünlü stilist Mert Aslan Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek adL koleksiyonunu tasarım aşamasında stilize etti. 
 
image
 
‘‘Night Zoom Styled by Mert Aslan’’ koleksiyonunu zamansız olarak değerlendiren Mert Aslan’ın, günün her saatine uygun güçlü seksi ve elegan kombinleri ve elbiseleri büyük ilgi görüyor.
 
 Burcu Esmersoy, Fahriye Evcen, Azra Akın, Cansu Dere gibi birçok isimle, moda editörü ve stylist olarak çalışan Mert Aslan‘‘ Kişinin içinde ki yansımalarını göstererek ayna tutmak benim işim... Ve bu sayede birçok esin kaynağımı birleştirerek adL ile birlikte şık bir koleksiyon hazırladık dedi.
 
"ÇALIŞTIĞIM İSİMLER DIŞINDA HANDE ATAİZİ ve DERİN MERMERCİ’NİN TARZINI ÇOK BEĞENİYORUM’
 
Mert Aslan şöyle devam etti : Benden benden birebir hizmet alamayan ve almak isteyen pek çok takipçimin, benim stilize ettiğim bir koleksiyondan parçalara sahip olması ve yoğun ilgi beni çok mutlu ediyor. Dünya da Gwyneth Paltrow, Sarah Jessica Parker, Jude Law ve David Beckham’ın tarzlarını çok beğeniyorum. Türkiye’den çalıştığım isimler dışında Hande Ataizi, Derin Mermerci ve Fatoş Yalın’ın tarzını çok beğeniyorum’’ dedi.
 
image
 
 Siyah, kemik, beyaz, pudra pembe ve kırmızıyı ana renkleri oluştururken, dinamizmi ortaya çıkarmak için kullanılan turkuvaz, saks, mercan, güneş sarısı, haki ve lacivert  renkleri geceye yorumlanıyor. Her yaşta kadının kendi stilini oluşturabileceği gündüzden geceye tasarımlar, günün her anında zarif ve şıklığı ön plana çıkartıyor. Vücut formlarını zarifçe vurgulayan gece elbiselerinin yanı sıra, birbirleriyle kombinlenebilecek,  gömlek,  bluz, etek, pantolon grupları,  maskülen dokunuşlarla smokinlerden esinlenerek oluşturulan takım ve tulum grubu, stili ön plana çıkartan tasarımlar ve aksesuarlarla birlikte koleksiyon 100 parçadan oluşuyor. 
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR