Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GELECEĞİ TASARLAYAN GENÇLER
GELECEĞİ TASARLAYAN GENÇLER
İstanbul Moda Akademisi 2014-2015 eğitim yılı öğrencilerinin “Mezuniyet Sergisi” açıldı.
29 Haziran 2015, 16:23

 

İstanbul Moda Akademisi 2014-2015 eğitim yılı öğrencilerinin “Mezuniyet Sergisi” açıldı.

İMA öğrencilerinin yıl boyunca hazırladıkları tüm başarılı işlerin “DREAM IT, MAKE IT, SHARE IT” teması ile sunulduğu Mezuniyet Sergisi’nin açılışında;İHKİB Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Tanrıverdi, İHKİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Atik, İHKİB Yönetim Kurulu üyeleri, İTKİB Eğitim Araştırma ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Jale Tuncel, Başkan Yardımcısı Cemal Bayazıt, İMA Direktörü Seda Lafçı, İMA yönetim kurulu ve akademik kadrosunun yanı sıra OTİAT Yönetim Kurulu Başkanı İlker Karataş, Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerem Alkin ile IMG Direktörü Banu Bölen, moda tasarımcısı Niyazi Erdoğan, moda tasarımcısı Tolga Turan’ da bulundu.image

2015 Mezuniyet Sergisi, İMA’nın Teşvikiye Caddesi No:10/1 Nişantaşı adresinde bulunan Sadrazam Sait Paşa Konağı’ndaki binasında yaz boyunca ziyarete açık olacak.

İstanbul Moda Akademisi 2014-2015 Eğitim Dönemi Moda Tasarımı mezunlarını verdi

2014-2015 eğitim döneminin tamamlandığı İMA’ da, Moda Tasarımı bölümlerinden mezun olan öğrencilere diplomaları verildi.

image

Mezuniyet sergisinde yarı ve tam zamanlı Moda Tasarımı öğrencilerinin skechbookları, tasarımları ve katalog çekimleri, Moda Editörlüğü öğrencilerinin dergileri, Görsel Mağazacılık ve Vitrin Tasarımı öğrencilerinin vitrin tasarımları, Moda Fotoğrafçılığı ve Styling öğrencilerinin çekimlerinden fotoğraflar, Moda Tasarımında Kalıp ve Model Geliştirme öğrencilerinin yıl içinde yaptıkları çalışmalar sergileniyor.

image

Modaya gönül veren öğrenciler mezun olana kadar İMA’da bir çok eğitim alıyor. Moda Tasarımı öğrencilerine yaratıcılıklarını ve teknik altyapılarını geliştirmek üzere moda tarihinden başlayarak bilgisayar tasarımı, elde kalıp çıkarma, dikiş, drapaj ve tasarım gibi dersler veriliyor. Bora Aksu ile bir tasarımcı projesi yapıyor, edindikleri becerileri araştırmaya ve koleksiyon planlamaya yönelik projelerle geliştiriyorlar. Aynı zamanda eğitimleri süresince yurt içi ve yurt dışında eğitimlerine katkıda bulunacak önemli etkinlik, organizasyon ve sergileri de ziyaret etme fırsatı buluyorlar. Sene sonunda mezuniyet için hazırladıkları “kapsül koleksiyonları”, dönem içerisinde sektörün önde gelen firmalarına sunarak projeler gerçekleştirirken NEWGEN defilesiyle İstanbul Moda Haftası’nda yer alma fırsatı yakalıyorlar.

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR