Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KIBRIS'TA MODA RÜZGARI ESTİ
KIBRIS'TA MODA RÜZGARI ESTİ
Kuzey Kıbrıs Fashion Show 2015 Sunuculuğunu Şenay Akay’ın yaptığı ve başarılı modacı Aydın Göynü’nün de ‘Vaha’ koleksiyonunu ilk kez görücüye çıkardığı karma defilede Kıbrıslı modaseverlerle buluştu.
9 Ağustos 2015, 19:58

 

KIBRIS  FASHİON SHOW FİNALİNDE  MODACI AYDIN GÖYNÜ BÜYÜLEDİ

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin en kapsamlı defile organizasyonu olan  Kuzey Kıbrıs Fashion Show 2015 , ASTRA sponsorluğunda geçtiğimiz günlerde  The  Arkın Colony Hotel& The House&The Garden  de yapıldı.image

Defile Koreografi ve danslarını Best Modelin ünlü koreografı Asil Çağıl’ın  yaptığı bu moda organizasyonunda  Kıbrıs'lı modaseverler tarafından ilgi ile takip edildi.

Sunuculuğunu Şenay Akay’ın yaptığı ve Türkiye’den  başarılı modacı Aydın Göynü’nün de ‘Vaha’ koleksiyonunu ilk kez görücüye çıktı..

image

Bu özel defilelerde Tuğba Altıntop, Tuğçe Sarıkaya, Günay Musayeva, Tuğba Melis Türk, Sanem Balcı, Yağmur Ayaz, Seviye İkbal Tulgar ve Marina Federenko gibi top modellerin yanında Kıbrıslı modellerden Esra Kaya, Sonya Çetindal, Çiğdem Özdemir ve Onur Göçer’in de aralarında bulunduğu toplam 20 model  podyuma çıktı.

image

4 firma defilesinin yapıldığı karma defilede  modacı Volkan Arıkanoğlu, HollyButik Elite de ünlü modeller eşliğinde yeni koleksiyonlarını tanıttılar.

Defile sonrası çok mutlu olduğunu dile getiren  başarılı modacı Aydın Göynü, 2016’Vaha’ Koleksiyonu çölde açan çiçekler konseptiyle görücüye çıktı. Her insanın kendine özgü bir rengi olduğuna inanan Aydın Göynü, çocukluğu, hayalleri, yaşamı, sevdası ve aşkı anlatan renkleriyle  gelecek yazı  farklı bir açıdan yorumluyor. Göynü ‘Vaha’ ‘koleksiyonu içimde iz bırakan duyguların renge dönüşmüş halinin vurgusudur ‘diyerek renklerin ruhunun yansıması olduğunun da altını çiziyor.image

 Avustralyalı şarkıcı Faydee’nin şarkı söylediği  gecede son dönemin başarılı şarkıcılarından Ayşe Hatun Önal’da sahneye çıktı. Gece sürpriz dans gösterileri, havai fişek ve lazer gösterileri ve DJ Umut  Özsoy performansları ile devam etti.

image

 Organizasyonun sahibi Sinem Türmer, ‘Kıbrıs’ta çok daha güzel ve kaliteli  organizasyonlar yapılacağını  herkese göstereceğiz. Bu iş ekip işi, bizlerde çok iyi ekiplerle çalışıyoruz. Bu yıl ilkini yaptığımız Kuzey Kıbrıs Fashion Show gelecek yıllarda çok daha önemli ve ses getiren bir marka olacak’ dedi.

image

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR