Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SÜRDÜRÜLEBİLİR ŞIKLIK
SÜRDÜRÜLEBİLİR ŞIKLIK
2002 yılından bu yana, organik tasarımlarıyla yüksek modaya yeni bir yön veren McCartney’in izinden giden Erdem Moralıoğlu, gece kıyafetlerine çevreci bir yorum getiriyor .
4 Eylül 2015, 11:41

Erdem ve Livia Firth’ten Sürdürülebilir Şıklık

Günümüzde sürdürülebilirlik, moda sözlüğünün de altın kelimelerinden. Tüketim çılgınlığının ortasında, modayı çevre dostu ve sürdürülebilir bir dünyaya dönüştümeyi amaçlayan bu akım, İsveçli moda devi H&M ve Stella McCartney gibi sektör liderlerinin radarına çoktan girdi. 2002 yılından bu yana, organik tasarımlarıyla yüksek modaya yeni bir yön veren McCartney’in izinden giden Erdem Moralıoğlu, gece kıyafetlerine çevreci bir yorum getiriyor .

15-08/25/erdem_livia.jpg

Fotoğraf: Getty Images Turkey

Sürdürelebilir modanın yeterince şık olmadığını düşünenler, Erdem ve Livia Firth’ün yeşile açık çağrı yaptıkları kapsül koleksiyon ile tanışınca fikirlerini değiştirecekler. Feminen ve romantik dokunuşların prensi Erdem Moralıoğlu, couture tasarımlarındaki ustalığına yeşil dokunuşlar ekledi. Ekolojik moda sayesinde floral desenleri organik bir çiçek bahçesine dönüştüren Erdem,  hem çevreci, hem şık olunabileceğini kanıtlıyor.

image

Meraklısına not: Erdem Moralıoğlu imzalı organik couture koleksiyon Londra’daki The Wallace Collection Müzesi’nde tanıtılacak.

 

INAN KIRDEMİR

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR