Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İSTANBUL MODA FIRTINASINA HAZIR
İSTANBUL MODA FIRTINASINA HAZIR
İstanbul yeni bir moda fırtınasına hazırlanıyor .Yine  Mercedes-Benz sponsorluğunda gerçekleşecek olan Türk modasının bu en büyük organizasyonunda birbirinden önemli ve yetenekli tasarımcılar Türk modasına damga vururken podyumda boy gösterecekler.
8 Ekim 2015, 17:20

 

İstanbul yeni bir moda fırtınasına hazırlanıyor .Yine  Mercedes-Benz sponsorluğunda gerçekleşecek olan Türk modasının bu en büyük organizasyonunda birbirinden önemli ve yetenekli tasarımcılar Türk modasına damga vururken podyumda boy gösterecekler.

Tarihi Bomonti Bira Fabrikası'nda marka ve tasarımcıların İlkbahar/Yaz 2016 koleksiyonlarını sergileyecekleri hafta, dünya standartlarında bir prodüksiyon ve yepyeni etkinlik alanı ile davetlilere heyecan verici bir moda haftası deneyimi yaşatacak. 

image

Istanbul Mercedes-­‐Benz Fashion Week Istanbul İlkbahar/Yaz 2016 koleksiyonları 12-­‐17 Ekim 2015 tarihleri arasında Tarihi Bomonti Bira Fabrikası’nda gerçekleşecek.

Moda dünyasının tüm önemli aktörleri tarafından heyecanla beklenen etkinlik için global ölçekte moda endüstrisinin oyuncuları İstanbul’a gelerek defile ve sunumlara katılacak, trendleri takip edecek ve satın alma seçeneklerini değerlendirecekler.

Etkinliğin resmi takviminde 30’dan fazla marka ve tasarımcı dikkat çekiyor.

Mercedes-­‐Benz Fashion Week Istanbul kapsamında İlkbahar/Yaz 2016 koleksiyonlarını sergileyecek olan marka ve tasarımcılar arasında

AFFFAIR, BASHAQUES, BELMA ÖZDEMİR, BRAND WHO, CAN YUNUS ÇETİNKAYA, ÇİĞDEM AKIN, DB BERDAN, EMRE ERDEMOĞLU, ENGELSİZ TEKSTİL, GİRAY SEPİN, GÜLÇİN ÇENGEL, HATİCE GÖKÇE, IDEA4ID, LES BENJAMINS, MERCEDES-­‐BENZ CELEBRATES MEHTAP ELAIDI, MELTEM ÖZBEK, MERVE BAYINDIR, MURAT AYTULUM, NEW GEN BY IMA, NİYAZİ ERDOĞAN, OUTKAST PEOPLE, ÖZLEM KAYA, RAISA&VANESSA, RASHID BY RAŞİT BAĞZIBAĞLI, RED BEARD, SALİH BALTA, SELMA STATE, SUDI ETUZ, ŞAFAK TOKUR, TUBA ERGİN, ve ZEYNEP TOSUN yer alıyor.

Mercedes-­‐Benz Fashion Week te Marka ve tasarımcılar koleksiyonlarını hafta boyunca Runway ve Studio/Mini Runway alanlarında sergileyecekler. Defile ve sunumlar haricinde farklı etkinlikler İstanbul’un farklı noktalarında moda, lifestyle ve sanatı birleştirerek uluslararası ölçekte ses getirecekler.

İlkbahar/Yaz 2016 koleksiyonlarının sunulacağı sektör odaklı defile ve sunumları ile 17 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan müşteri odaklı “In Season” etkinliklerini bir araya getirerek hafta boyunca sezon trendlerinin nabzını tutacak.

Dünya çapında sponsorluğunu üstlendiği moda haftalarının her sezonunda yeni bir moda kampanyası sunan Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un altıncı sezonunda efsenevi Fransız moda editörü ve stil danışmanı Carlyne Cerf de Dudzeele'nin yaratıcı yönetmenliğinde, Mercedes-Benz GLC 350 e 4MATIC modelini 21. yüzyılın güzellik ikonlarından, ünlü model Doutzen Kroes ile bir araya getiriyor.

image


Mercedes-Benz Otomobil Grubu Pazarlama ve Satış Türkiye Direktörü Şükrü Bekdikhan,yeni sezon için görüşlerini şu sözlerle dile getirdi; "Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, ilk sezondan itibaren Türk tasarımcıları ve moda sektörünün yetenekli isimlerini hem Türkiye'de , hem de uluslararası arenada destekliyor. İsim sponsorluğumuzun başından beri öncelikli hedefimiz, İstanbul'un moda ve tasarım anlamında sahip olduğu enerjiyi bir moda kültürüne dönüştürmek ve Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'u global ölçekte güçlü ve prestijli bir organizasyon haline getirmektir. Özellikle bu sezon Türk moda sektörüne yön veren farklı aktörlerin güçlerini birleştirerek Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'a farklı satış ve iletişim odaklı etkinliklerle katkıda bulunmaları, etkinliğe dair hedeflerimizin gerçeğe dönüştüğünü kanıtlıyor. Türk moda sektörüne inanıyor ve 6. sezonumuza girerken verdiğimiz desteğin olumlu sonuçlarını gözlemlemekten büyük memnuniyet duyuyoruz." Dedi.image

Her sezon lounge alanında seçkin davetlilerini ağırlayan Mercedes-Benz, bu sezon Mercedes-Benz Lounge'u Tarihi Bira Fabrikası içerisinde konumlandıracak. Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un simgelerinden biri haline gelen Mercedes-Benz ModaHaftası Araçları da her sezon olduğu gibi yine yollarda olacak. 20 adet Mercedes-Benz C-Serisi otomobil, özel davetlilerin hafta boyunca etkinlik alanına ulaşımını sağlayacak.

                                                                                                                 

 Taylan Berk Erturan                                                                                                        Seffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR