Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İLHAMI ŞEHİRLİ KADIN
İLHAMI ŞEHİRLİ KADIN
2005 yılında kendi markasını kuran başarılı modacı Gamze Saraçoğlu ile gerçekleştirdiğimiz samimi röportajımızda modaya yön veren gelişmeleri ve Sonbahar/Kış trendlerini konuştuk.
18 Ekim 2015, 09:10
 
Türk moda sektörüne yön veren tasarımları ile öne çıkan modacı Gamze Saraçoğlu yeni koleksiyonunu ve modaya bakışını  anlattı.
 
“ Türk Kadının Stili Sade ve Güçlü”
 
 
2005 yılında kendi markasını kuran başarılı modacı Gamze Saraçoğlu ile gerçekleştirdiğimiz samimi röportajımızda modaya yön veren gelişmeleri ve Sonbahar/Kış trendlerini konuştuk.image
 

New York’un 60’lı yıllarını yaşamak isterdim.

Yenilenen Mudo Collection kadın koleksiyonunu global moda trendlerine göre modernize ederek tasarladığını belirten Saraçoğlu: “ Koleksiyonu ortaya çıkarırken şehirli kadından ilham aldık.” diyor. Sevilen modacı; “Her kadının severek giyeceği ve gardırobunda olması gereken parçaları düşünerek hazırlandı” dediği koleksiyonunun detaylarını MAG okurları için paylaştı.
 
Mudo’nun sevilen çizgisini global trendler, mükemmel kalıplar, kadınsı kuplar, feminen detay ve renklerle tekrar yorumladık.
 
Türk kadınlarının tarzını sade ve güçlü bulduğunu belirten Saraçoğlu, beğendiği Türk ve yabancı tasarımcıları ve hedeflerini anlatırken New York ve Paris sokak modasının kendisine hitap ettiğini belirtiyor. 'MAG '

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR