Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BOYNER MODEL YÜZÜNÜ ARIYOR
BOYNER MODEL YÜZÜNÜ ARIYOR
BOYNER bu kez müşterilerine ‘Model Olma’ fırsatı sunuyor. ‘Model Benim’ yarışmasına fotoğraflarıyla katılanlar, jüri tarafından yapılacak değerlendirme ile ‘boyner.com.tr’in yüzü olma’ şansını yakalayacak
28 Aralık 2015, 20:40
 
Alışveriş dünyasında önemli bir marka olan BOYNER  müşterilerine ‘Model Olma’ fırsatı ile bambaşka bir fırsat sunuyor. ‘Model Benim’ yarışmasına fotoğraflarıyla katılanlar, jüri tarafından yapılacak değerlendirme ile ‘boyner.com.tr’in yüzü olma’ şansını yakalayacak. Kıyafeti en iyi taşıyan katılımcılar, hayallerini kolayca gerçekleştirerek, model olabilecek. Üstelik yarışmaya katılan herkes indirim çeki kazanıyor.
 
image
 
‘Model Benim’ yarışmasına hazır olun'
 
Yarışmaya fotoğraflarıyla katılanlar, jüri tarafından yapılacak değerlendirme ile ‘boyner.com.tr’in yüzü olma’ şansını yakalayacak.
 
Kıyafeti en iyi taşıyan katılımcılar, hayallerini kolayca gerçekleştirerek, model olabilecek. Üstelik yarışmaya katılan herkes indirim çeki kazanacak..
 
image
 
 
Kıyafeti iyi taşıyan kazanır!
 
Yarışmaya katılanlar, boy fotoğraflarıyla başvuruda bulunuyor. Her ayın sonunda jüri adayları değerlendirerek, birincileri seçecek. Yarışmada başarı olmanın en önemli unsuru, dış görünüşten çok, kıyafetin iyi taşınması olacak.
 
Yarışmaya her ay bir kez katılım gerçekleştirmek mümkün olacak. Birinci seçilenler, boyner.com.tr’nin tanıtım çekimlerinde modellik yaparak, boyner.com.tr’in yüzü olacak.
 
 
Model Benim yarışmasında ‘boş yok’… Yarışmaya katılan herkes mutlaka kazançlı çıkacak. Tüm katılımcılar, www.boyner.com.tr adresinde geçerli indirim çeki kazanacak bir nevi modellikten ilk kazançlarını sağlıyacaklar.
 
Şeffaf Gazete.com
 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR