Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BERLİN MODA HAFTASINDA ''PÜNHAN'' RÜZGARI
BERLİN MODA HAFTASINDA ''PÜNHAN'' RÜZGARI
Mercedes-Benz Fashion Week Berlin Sonbahar/Kış 2016 kapsamında gerçekleşen Emre Erdemoğlu defilesi Berlin’de iş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü simalarının katılımıyla gerçekleşti.
27 Ocak 2016, 08:31

 

EMRE ERDEMOĞLU “PÜNHAN” KOLEKSİYONUNU GÖRKEMLİ BİR DEFİLE İLE TANITTI

   image

Ege İhracatçı Birlikleri Moda Tasarım Yarışması’nın moda dünyasına kazandırdığı, “EİB X1. Moda Tasarım Yarışması”nda genç tasarımcılara Kreatif Direktörlük yaparak deneyimlerini aktaran ünlü moda tasarımcsı Emre Erdemoğlu, Mercedes Benz Fashion Week  Berlin Sonbahar/Kış 2016 kapsamında “Pünhan” adını verdiği, siyah ve beyazın, dore ve lame derilerle buluştuğu İlk kadın koleksiyonunu muhteşem bir defile ile tanıttı.

image

Mercedes-Benz Fashion Week Berlin Sonbahar/Kış 2016 kapsamında gerçekleşen Emre Erdemoğlu defilesi Berlin’de iş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü simalarının katılımıyla gerçekleşti. 

image

Ünlü tasarımcı Emre Erdemoğlu yeni koleksiyonunu defile öncesi Titanic Otel Berlin’de basın camiasına özel bir davet ile tanıttı.

Ulusal ve uluslararası birçok yarışmada ödül sahibi olan başarılı tasarımcı Emre Erdemoğlu’nun 2016 Sonbahar/ Kış Koleksiyonu’nda ağırlıklı olarak sezonun trendleri arasında yer alan özel dokuma kumaşlarla derileri bir arada kullandı.Deri üzerine dore-lame kağıt baskıların ve özel dokuma teknolojik kumaşların dikkat çektiği koleksiyon 120 parçadan oluşuyordu

image

Koreografisini Öner Evez'in üstlendiği defilenin Stylingini Alexander Kokoskeriya, müzikleri Oben Budak imzası taşıdı. Koleksiyon ayakkabılarını İnci Deri ile çalışan başarılı modacı davetlilerden tam not aldı. 

image

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR