Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SUDİ ETUZ 70'LERİN İHTİŞAMI İLE PODYUMDA
SUDİ ETUZ 70'LERİN İHTİŞAMI İLE PODYUMDA
Sudi Etuz Sonbahar/Kış 2016 defilesi Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında seçkin davetli topluluğu ile gerçekleşti
18 Mart 2016, 11:33
 
 
MBFWI kapsamında ilk defa koleksiyonunu sergileyen tasarımcı Şansım Adalı'nın markası Sudi Etuz, ilhamını 1970'li yılların ihtişam ve pırıltısını dans pistine taşıyan Studio 54'ün ruhunu podyuma taşıdı
 
Sudi Etuz Sonbahar/Kış 2016 defilesi Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında seçkin davetli topluluğu ile gerçekleşti
 
image
 
Moda tasarımcısı Şansım Adalı’nın markası Sudi Etuz, Sonbahar/ Kış 2017 koleksiyonunu ilk kez Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında sundu. Birçok ünlü isimle beraber Kiera Chaplin'in ve Oona Chanel’in( Coco Chanel’in akrabası) de ön sıradan izlediği show moda severlerden büyük alkış aldı.
 
image
 
Sudi Etuz, Sonbahar/Kış 2016-17 koleksiyonu 1970'li yıllarda starlarının ihtişam ve pırıltısını dans pistine taşıdığı Stüdyo 54 döneminden ilham alınarak hazırlandı. Stüdyo 54 müdavimlerinden David Bowie'nin stili ve retro etkileri, farklı parçalar ile birleştirilerek koleksiyonda modern ve gençliği yaratıcı bir şekilde buluşturuyordu.
 
Günün yıldızı olmayı isteyen tüm şehirli kadınlar için tasarlanan koleksiyon 18 look olarak sunuldu. Büyük beğeni toplayan koleksiyonda brokar kumaşının zerafeti, şifonun sadece plise hali göze çarparken, payet işlemeler ve leopar deseninin parlak formu o dönemin star havasını taşıyor. Kadife, saten ve krep kumaşlar ise koleksiyonun tamamlayıcılarındandı.
 
Cesur, sınırsız ve güçlü olduğunu vurgulayan 70'lerdeki ışıltılı kadınların elbise ve eteklerindeki derin yırtmaçlar Sudi Etuz koleksiyonunda dişi fakat cool bir tarzla karşımıza çıkıyordu.
 
image
 
Günümüz modasındaki farklı stil parçalarıyla kombinlenen David Bowie tarzındaki boğaz yaka kazaklar kış sezonu için dengeli bir form oluşturuyor. Kışın favori parçası trikolar ise şık bir tarzla kombinlenmişti..
 
Defilenin kulisinde ise modellerin gözlerine şeftali tonlarında dudak kalemi uygulanarak sıcak bir bakış yakalandı, tende ise ışıltılı bir görünüm tercih edildi.
 
image
 
Defileye Türk moda ve cemiyet dünyasının önemli isimleri de katılımları ile ilgi gösterdi.
 
Defile öncesi salonda yan yana gelen iki ünlü ismin torunları birlikte poz verirken defileyi takip eden isimler arasında Tuba Ünsal, Gonca Vuslateri, Pınar Tezcan ve Ayşe Hatun Önal da vardı. Defileyi erkek arkadaşı olduğu öğrenilen Emir Bahadır’la izleyen Ooana Chanel, Chaplin’in torunu Kiera Chaplin ile defileyi birlikte takip etti.
 
Şeffaf Gazete.com
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR