Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÇİĞDEM AKIN '' GİZLİ BAHÇE '' İLE BÜYÜLEDİ
ÇİĞDEM AKIN '' GİZLİ BAHÇE '' İLE BÜYÜLEDİ
Ünlü tasarımcı Çiğdem Akın’ın kaçış-durulma ve boyun eğme üzerine kurduğu “Gizli Bahçe” Sonbahar/Kış 2016 defilesi moda severlerle MBFWI de buluştu.
19 Mart 2016, 23:57

 

Ünlü tasarımcı Çiğdem Akın’ın kaçış-durulma ve boyun eğme üzerine kurduğu “Gizli Bahçe” Sonbahar/Kış 2016 defilesi moda severlerle MBFWI de buluştu.

image

Çiğdem Akın defilesi Mercedes Benz Fashion Week İstanbul kapsamında gerçekleşti. “Gizli Bahçe” defilesi Ferhan Aral koreografisi ile gerçekleşti.

MBFWI’nin en dikkat çeken defilelerinden biri , asimetrik kesimleri ve çoklu kullanım seçenekleri sayesinde bedeni sarıp sarmalayan tasarımlara imza atan Çiğdem Akın'a aitti.

image

“İstemek”, duyumsanmaktan ve hissedilmekten ziyade bir eylem biçimine dönüşürken, istenilen nesneye ulaşma çabası her geçen gün daha da yıkıcı bir hal alıyor. Sürekli bir isteğe mahkum ettiğimiz benliklerimiz istek nesnesine yaklaştıkça kendinden daha uzak, daha bulanık ve daha yalnız bir görüntüye dönüşüyor. Böyle bir ortamda birlik olabilmek için önce tam, bütün, eksiksiz bir “bir” olunması yolculuğu Çiğdem Akın’ın “Gizli Bahçe" koleksiyonuyla başlıyor.

image

Cazibeli renkleriyle göze çarpan koleksiyon bu içsel yolculuğu tüm farklı karakter ve hissiyatlarıyla ortaya koyuyor. Vişne kurusu, patlıcan moru, kiremit rengi ve yeşilin en kendine has tonları gibi çarpıcı ve cesur renklerin ön planda olduğu koleksiyonda siyah ve özellikle beyaz kendine önemli bir yer ediniyor.

image

Kumaş seçimlerinde her zaman olduğu gibi zarafet ve kaliteden ödün vermeyen ünlü tasarımcı bu sezon tül, tafta, ipek, organze ve yün gibi işlevsel ve korunaklı olanları tercih ediyor. Üç boyutlu hacimli kuplarıyla yeni deneyimlere imza atan başarılı tasarımcının bu koleksiyonu yaş, beden, yer ve zamanı sınırlar ötesine taşıyarak her türlü yolculuğunuzda size eşlik etmek için hazır bulunuyor.

image

Vücuda oturan kupları, detaylı işçilikleri ve lirik performanslarının ötesinde bu akşam son derece cüretkar bir sunum yapan Akın modaseverler ve koleksiyonlarının satın almacıları tarafından ayakta alkışlandı.

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR