Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YILIN MODA İKONU BEYONCE
YILIN MODA İKONU BEYONCE
Beyonce, Amerikan Moda Tasarımcıları Konseyi tarafından düzenlenen CFDA Ödülleri'nde aldığı Yılın Moda İkonu Ödülü ile,moda dünyasında icon olarak anılmasını tescillemiş oldu.
11 Haziran 2016, 00:21

 

2016 için Beyoncé'nin yılı diyebilir miyiz?

Bizce kesinlikle öyle. Formation dünya turu ile zirvenin sahibi olduğunu kanıtlayan Beyoncé'nin Lemonade etkisi hala geçmiş değil, kolay kolay geçeceğe de benzemiyor. Başarıdan başarıya koşan dünya yıldızı dün Amerikan Moda Tasarımcıları Konseyi tarafından düzenlenen CFDA Ödülleri'nde Yılın Moda İkonu Ödülü'ne layık görüldü.

image

Ödülü Diane von Furstenberg'in ellerinden alan Beyoncé, teşekkür konuşmasında eski günlere dönüp, Destiny's Child zamanına atıfta bulundu. O dönemde annesinin ve amcasının tasarladığı kostümlerle kendisini Games of Thrones'un ikonik karakteri Khaleesi gibi hissettiğini vurgulayan yılın moda ikonunun kendi stilini keşfetmesinde annesi ve amcasının rolü oldukça büyukmüş.

 

Beyoncé

Geceye Riccardo Tisci imzalı Givenchy'nin İlkbahar/Yaz 2016 erkek koleksiyonundan bir takım elbiseyle katılan Beyoncé, 80'lerin güç sembolü power suit'ün geri döndüğünü de kanıtlamış oldu. Beyoncé, hazır yılın moda ikonu ödülünü almışken, muhteşem yıldızın Lemonade'deki ikonik görünümlerini hatırlamadan geçmeyelim. Beyoncé'nin Lemonade'de ikonik stilleriyle sunduğu görsel şölen unutlmayacak.

Kaynak : VOGUE


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR