Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MEHTAP ELAİDİ KOLEKSİYONUNU MBFWI'DE SUNDU
MEHTAP ELAİDİ KOLEKSİYONUNU MBFWI'DE SUNDU
Moda tasarımcısı Mehtap Elaidi sunumu Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul İlkbahar/Yaz 2017 sezonu kapsamında 13 Ekim Perşembe günü saat 20:00’de gerçekleşti.
17 Ekim 2016, 15:33
Türk modasının en önemli tasarımcılarından Mehtap Elaidi  Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul İlkbahar/Yaz 2017 sezonu kapsamında özel bir sunum ile modaseverlerle buluştu.
 
image
 
 
Mehtap Elaidi, “Dear Diary” (Sevgili Günlük) isimli İlkbahar/Yaz 2017 koleksiyonunda genç bir kadının gerçek hayattan hayal dünyasına kaçış hikayesine şahit oluyordu.
 
Wes Anderson’ın Moonrise Kingdom filmindeki kaçış hikayesinden esintiler taşıyan koleksiyonda izci üniforması haki renkli, geniş cepli ceketlerle sembolize edilip, gece kaçışı ise hacimli poplin gömlekler, ipek pijama detaylı elbiseler ve şortlarla kuvvetlendiriliyor.
 
image
 
 
Gerçek dünyadan fanteziye uzanan bu temsili yolculukta karşımıza çıkan fırfırlar, volanlar tül detaylar ile yaratılan transparan oyunlara eşlik eden nakışlar dikkat çekiyor.
 
Mehtap Elaidi’nin bu sezon yarattığı kadının hayallerini listelediği günlük, bu yolculukta bize rehberlik ediyor. Elaidi’nin imzası haline gelen beyaz gömlekler ise genç kadının hayalleri ile isimlendiriliyor.
 
image
 
Rahat siluetlerin ön planda olduğu koleksiyonda haki ve mavi birlikteliğiyle harmanlanan sarı detaylar, dudak ve kalplerdeki kırmızı boncuk işlemeler, çiçek desenli nakışlar ile göz alıcı hale geliyor. Nakışlardaki peace (barış), freedoom (özgürlük) gibi mesajlar ise koleksiyona neşe ve dinamizm katıyor.
 
Sunuma katılanlar arasında Burcu Esmersoy, Ece Doğulu, Hatice Arslan, Seçkin Piriler gibi isimler bulunuyordu.
 
Sunumun ses efektleri Mehmet Cem Ünal’a, prodüksiyonu ise Modapublic'e aitti.. Sunumda kullanılan ayakkabılar geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Kemal Tanca imzasını taşıyordu..
 
Mehtap Elaidi'nin ticari başarısı
 
Moda Tasarımcıları Derneği (MTD) başkanı Mehtap Elaidi, 2003’ten beri uluslararası moda fuarlarına katılıyor. Büyük ilgi gören koleksiyonları Türkiye’de kendi mağazası dışında Brandroom, Gizia Gate, Midnight Express ve Wepublic’te, dünyada ise İtalya, Fransa, İspanya, Lübnan, Kuveyt, Dubai, Suudi Arabistan, Çin ve Japonya gibi ülkelerde satışa sunuluyor.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR