Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÇİĞDEM AKIN İLE MODA RÜZGARI
ÇİĞDEM AKIN İLE MODA RÜZGARI
Mercedes Benz Fashion Week finalinde Çiğdem Akın'ın “Something Stupid” adını verdiği yeni koleksiyonunu takipçileriyle buluşturduğu defileyle sona erdi
19 Ekim 2016, 20:55
 
Çiğdem Akın İlkbahar/Yaz 2017 defilesi Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında gerçekleşti.
 
Çiğdem Akın’ın  “Something Stupid” adlı koleksiyonu içinde şıklık, konfor ve feminen çizğiler barındırıyordu.. 
 
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul İlkbahar/Yaz 2017 sezonu 11-15 Ekim 2016 tarihleri arasında Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşti
 
 
image
 
Mercedes Benz Fashion Week finalinde Çiğdem Akın'ın  “Something Stupid” adını verdiği yeni koleksiyonunu takipçileriyle buluşturduğu defileyle sona erdi
 
Türk moda dünyasının en önemli tasarımcıları arassında gösterilen Çiğdem Akın Gelecek sezona yön verecek tasarımcılarını Türkiyenin en önemli '' Moda Show '' organizasyonunda İstanbul'lu moda severler ile buluşturdu.'MBFWI'de Bugüne kadar yedi koleksiyon sunumu yapan Çiğdem Akın'ın defilesinde yine koreograf Ferhan Aral imzasını taşıyordu. 
 
image
 
Mercedes Benz Fashion Week finalinde Çiğdem Akın podyumda 
 
Çiğdem Akın, İlkbahar/Yaz 2017 koleksiyonunu "insanı heyecanlandıran, mantığını kaybettiren, gülümseten, işin doğrusu biraz da aptallaştıran" aşklara adadı. Aşkın serüvenini renk geçişleriyle podyuma yansıtan tasarımcı, grinin hakimiyetinde bir yoğunluğu vurguluyordu. 
 
image
 
Çiğdem Akın'ın  tasarım yolculuğunda yeniden görücüye çıktığı 50 parçalık koleksiyonda, Mercan, ice blue, ekru, nude ve pistachio’dan oluşan bir renk paleti ve mat dore detaylarıyla kendini gösteriyordu.  
image
Kreasyonda Çiğdem Akın’ın en büyük silahlarından biri ipek karısımlı şifon ve organze, koton karısımlı, dantel ve ketenleri de içinde barındıran zengin kumaş portfolyosu. Bunların dışında kullandığı üç boyutlu patch danteller Çiğdem Akın’ın kumaşlarla olan ustalıklı dansını podyuma tasıdı. 
 
image
 
 Bol siluetlerin üstünde açan kırmızı aplike çiçekler, tasarımlara seksapelden çok tazelik katan transparan dokular, parçaları hareketlendiren fırfırlar ve volanlar koleksiyonun öne çıkanlarıydı. Çiğdem Akın koleksiyonunu insanı heyecanlandıran ve aptallaştıran aşklara adadı.
 
image
 
Her sezonda rahatlıkla kullanılabilecek zamansız parçalara odaklanan moda tasarımcısı Çiğdem Akın adını taşıyan markası ile Amerika, Avrupa ve Ortadoğu başta olmak üzere birçok ülkedeki seçkin tasarım butiklerinin  vitrininde yer almakta..
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR