Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MUHTEŞEM VE EĞLENCELİ MODA GÖSTERİSİ
MUHTEŞEM VE EĞLENCELİ MODA GÖSTERİSİ
KENZO “Lnsmanı gerçekten olağanüstüydü. Koleksiyonunun tüm inanılmaz desenleri, renkleri ve enerjisiyle hayat kazamasını görmek inanılmazdı.
21 Ekim 2016, 16:09
 
New York'taki Pier 36'da KENZO x H&M, moda efsanesi Jean-Paul Goude'nin yönettiği mükemmel bir defileyle sunuldu. Konuklar, Carol Lim ve Humberto Leon tarafından tasarlanan koleksiyonunun benzersiz canlılığını ve enerjisini deneyimlemeye davet edildi.
hm
 
image
 
Sam Spiegel'in “Express Yourself” şarkısının özel remiksindeki ritimle dansçılar, beatboxcılar, ıslık çalanlar ve müzisyenler bireysel ifadenin güzelliğini ve gücünü kutlamak için bir araya geldiler.
 
image
 
Ryan Heffington tarafından oluşturulan benzersiz koreografi sayesinde, defiledeki modeller koleksiyonunun hareketliliğini, cesur desenlerini ve canlı renklerini izleyenlere mükemmel bir şekilde gösterdi. Defile sonrasında kutlama rap sanatçısı ve sürpriz misafir Ice Cube'unn performansıyla devam etti.
 
image
 
KENZO'nun Kreatif Direktörleri Carol Lim ve Humberto Leon, “Bu gece burada evdiğimiz her şeyi kutladık. Eğlenceli, canlı ve farklı dünyaların bir araya gelişinin beklenmedik bir birleşimiydi. Hiçbir zaman unutmayacağımız bir gösteriydi.” dedi.
 
image
 
H&M Kreatif Danışmanı Ann-Sofie Johansson ise, “Lnsmanı gerçekten olağanüstüydü. Koleksiyonunun tüm inanılmaz desenleri, renkleri ve enerjisiyle hayat kazamasını görmek inanılmazdı. Şovu Jean-Paul Goude'nin yönetmesi bizim için son derece onur vericiydi ve Goude modu mükemmel bir şekilde yakaladı” diyor.
 
 
Koleksiyon, 3 Kasım'dan itibaren dünya çapında 250 mağazada satışa sunulacak.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR