Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AZERİ MODACI AYAKTA ALKIŞLANDI
AZERİ MODACI AYAKTA ALKIŞLANDI
Azerbaycanlı Tasarımcı Rufat İsmail’in baleden esinlenerek hazırladığı 2016 Sonbahar-Kış koleksiyonu moda ve baleyi bir araya getirdi. Defile öncesi Devlet Opera ve Balesi’nden dansçılar koleksiyonun ruhuna uygun bir dans gösterisi sergiledi.
21 Ekim 2016, 21:07
 
Fashion Week İstanbul  kapsamında  Azeri asıllı Türk modacı Rufat İsmayil'in Afffair’in 2017 İkbahar/Yaz koleksiyonu Fashion Week İstanbul kapsamında  moda severlerle buluştu.
 
Beyaz ve pastel tonların hakim olduğu ‘Peri Masalı’ temalı koleksiyonun baş mankenliğini ise Tülin Şahin yaptı. 35 yaşındaki Şahin, perileri kıskandıracak güzelliği ile izleyicileri kendine hayran bıraktı
 
image
 
Afffair markasının defilesi MBFW İstanbul'a damga vurdu.
 
Azerbaycanlı Tasarımcı Rufat İsmail’in baleden esinlenerek hazırladığı 2016 Sonbahar-Kış koleksiyonu moda ve baleyi bir araya getirdi. Defile öncesi Devlet Opera ve Balesi’nden dansçılar koleksiyonun ruhuna uygun bir dans gösterisi sergiledi.
 
Styling’ini Oğuz Erel’in yaptığı defilenin başmankenliğini Azeri oyuncu Günay Musayeva üstlendi. Musayeva’nın bale dokunuşları hissettiren gelinlikle çıktığı podyumda yaptığı kısa dramatik gösterisi de izleyicilerden alkış aldı. 
 
image
 
Azerbaycanlı eski model Rufat İsmail, çağdaş klasik kavramından esinlenerek uluslararası vizyona sahip bir marka olma yolunda ciddi adımlar atıyor.
 
Azeri asıllı Türk modacı Rufat İsmayil’in Afffair'in 2017 İkbahar/Yaz koleksiyonu moda haftası kapsamında moda severlerin beğenisine sunulurken, erkek koleksiyonu tanıtan isimlerden şarkıcı Sinan Akçıl ve son bir yılın en popüler erkeklerinden Survivor birincisi Avatar Atakan Arslan oldu.
 
image
 
Defileyi izlemek için Azerbaycan’dan, İtalya’dan ve Arap Emirlikleri’nden önemli bir katılım vardı. Afffair tasarımları Nişantaşı’ndaki showroom’da sergileniyor
 
Rufat İsmail Defile ve kolleksiyonu ile ilgili açıklamalar yaptı.
 
 Baleden ilham aldım. Bir kadını ince, zarif gösteren en iyi sanat baledir. O yüzden tasarımlarımla birleştirmek istedim. Bu koleksiyonun yüzde 80’ini kadınlar için hazırladım. Erkekler için olan 10 kombinden oluşan kapsül koleksiyonda bale izleri olmasa da onların da kadın tasarımlarını tamamlamasını sağladım.
 
image
 
Desen sevmiyorum. Zaten Afffair desenli olamaz; Afffair, çok sade çok aykırı olmayan bir stile sahip. Erkekler için de dengeli olmasına özen gösteriyorum. Bu sezon, 30 kadın ve 10 erkek kombinim var. Kadınlar için şifon, tül, organze parçalar, payetler, üç boyutlu çiçekler ve zincir detaylarla baleyi modernize ediyorum. Siyah, gri, bordo, lacivert tonlarına ağırlık veriyorum.
 
image
 
Erkek tasarımlarımda yoğunlukla saten kullandım ve bütüncül bir görünümü öne çıkarıyorum. Modern ve farklı kimliğe sahip erkekler için maskülen dokunuşlar sunuyorum. Aynı çizgiyi kadınlara feminen dokunuşlarla adapte ediyorum.
 
Üç ayda tamamladık hazırlığımızı. 18 kişilik bir ekibim var. İstanbul, İtalya ve Bakü’de atölyelerim var,diyerek basına bilgi verdi.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR