Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MODEL KAYLA’DAN LEOPAR SEKSİLİĞİ
MODEL KAYLA’DAN  LEOPAR SEKSİLİĞİ
Zamansız stil öncülerinden, ünlü stil danışmanı Mert Aslan ve ünlü moda markası adL, 2016-17 Sonbahar-Kış modasında 70'lerin bohem çizgilerini rock detaylarla yorumluyor.
27 Ekim 2016, 17:44
 
 
adL ‘‘Night Zoom Styled By Mert Aslan’’ koleksiyonu fotoğraf çekimi için İstanbul’a ilk defa gelen Güney Afrikalı güzel model Kayla, Hasan Karaarslan objektifine poz verdi.
 
Güzel model ‘‘İşim gereği dünyanın birçok noktasında bulunuyorum...Türkiye’ye ilk gelişim ve  İstanbul beni çok heyecanlandırdı. Özellikle tarihi dokuları olan camilerin büyüsüne kapılmamak elde değil... İstanbul’da, yaşadığım Cape Town gibi oldukça gizemli ve sürprizlerle dolu olan bir şehir… Koleksiyon farklı ve zamansız altyapısıyla gündüzden geceye çok şık, çekimler harika geçti’’ dedi.
 
"Night Zoom Styled By Mert Aslan’’ dan 
SONBAHAR-KIŞ’A ÖZGÜN BAKIŞ  BOHO-ROCK!!!
 Zamansız stil öncülerinden, ünlü stil danışmanı Mert Aslan ve ünlü moda markası adL, 2016-17 Sonbahar-Kış modasında 70'lerin bohem çizgilerini rock detaylarla yorumluyor.
 Zamansız stili tanımlayan Nightzoom styled by Mert Aslan bu kez daha asi ve daha bohem... Rock müziğinden ilham alınarak hazırlanan "Boho-rock" tasarımları brokar, kadife ve jakarlı şifonlar, kaşmir-yün karışımları koleksiyonu zengin ve güçlü yapan materyaller arasında yer alırken , lacivert, siyah, mor , dore ve lame renkleriyle harmanlanıyor. Nakışlar ve işlemeler koleksiyona semi-couture dokunuşlar katarken leopar ve yıldız desenleri bohem ve rock hissini kuvvetli kılıyor. Suni deri ve denim kumaşlar gardırobunuzdan çıkmayacak özel parçaları temsil ediyor.
 
image
 
Ünlü Moda editörü ve Stil Danışmanı Mert Aslan ‘‘Kate Moss'un zamansız stili bu koleksiyonun çıkış noktasını oluştururken, Yves Saint Laurent'in 1971 tarihli, skandal yaratan "Forties" koleksiyonu ve yakın zamanda yitirdiğimiz gerçek bir stil ikonu olan David Bowie müziğiyle bize yol göstererek ilham verdi. Bu koleksiyon 2016 kış trendlerinin ötesinde uzun yıllar keyifle kullanılacak parçalardan oluşuyor. O yüzden "zamansız stil" sözünün ardında durmak bizim için çok önemli... "Boho-rock" koleksiyonumu çok yakışacağına inandığım Kate Moss, Gwyneth Paltrow, Poppy Delevigne ve Carine Roitfeld giysin isterim” dedi
 
image
 
 adL Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Tasarım Direktörü Zehra Işık  ;
 “Gece şıklığı denilince birçoğumuzun aklına düz ve keskin hatları olan elbiselerden daha fazlası gelmiyor ne yazık ki. Night Zoom markamızın modaya vizyoner bakış açısı ve Mert Aslan’ın özgün dokunuşlarıyla boyut kazanan Night Zoom styled by Mert Aslan koleksiyonumuzun 4 sezonunda da gece şıklığında fark yaratmak isteyen kadınlar ve moda severler için sürprizlerle dolu. Ana ruhunda boho-rock felsefesini taşıyan koleksiyonda, Night Zoom kadını davetlerde sıradışı , iddiali , eğlenceli ,zarif ve tabi ki zamansız duruşuyla dikkat çekecek”.dedi
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR