Güzel ülkemiz için yazıyoruz - ÖZLEM SÜER DEFİLESİ ALKIŞLANDI Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/diger-haberler-1/30240/ozlem-suer-defilesi-alkislandi

 

ÖZLEM SÜER DEFİLESİ ALKIŞLANDI
ÖZLEM SÜER DEFİLESİ ALKIŞLANDI
Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul 2017-18 Sonbahar/Kış Moda Haftası'nda görkemli bir defilele yapan ünlü moda tasarımcısı Özlem Süer koleksiyonu moda severler tarafından tam not aldı.
23 Mart 2017, 19:03

 

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul 2017-18 Sonbahar/Kış Moda Haftası'nda görkemli bir defilele yapan ünlü moda tasarımcısı Özlem Süer “Gare de l’Est” (Doğu Garı) adlı koleksiyonu ile modaseverlerden tam not aldı.

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul,  dokuzuncu kez tüm Türkiye’den ve dünyadan modaseverleri İstanbul’da ağırlamaya devam ediyor,Özlem Süer Sonbahar-Kış 2017 defilesinde ilerleyen yaşına rağmen podyumlarda hala Türk model var dedirten  Tülin Şahin ilgi odağı oldu.

image

Grand Pera’da yapılan birinci gün defileleri arasında modaseverlerin merakla beklediği Özlem Süer’ın Sonbahar-Kış 2017 defilesi ayakta alkışlandı 

Özlem Süer’in yeni koleksiyonunda iddialı ve tasarımcının imzasını taşıyan parçalar dikkat çekiciydi. Siyah dantelli elbiseler, füme renginin hâkim olduğu tasarımlar ve iddialı maksi elbiseler defileye damga vurdu. Maksi ve iddialı tasarımların haricinde modern kadının gücünü gösteren sade fakat güçlü parçalar da koleksiyonda ön planda idi.

image

Kolleksiyonda siyah rengin ağırlıkta olması ve dantel detaylar dikkat çekti.Fırfır trendinin kullanıldığı tasarımlarda tafta, tül ve işlemelere de yer verildiği görüldü.İpek tül ve dantel detaylardan oluşan bir kıyafetle podyuma çıkan Tülin Şahin, büyük alkış topladı.Tasarımcı Özlem Süer, defile sonunda podyuma çıkarak davetlileri selamladı.

image

Ünlü model Tülin Şahin, podyumun yıldızı olarak göz doldurdu.

Özlem Süer'in tasarladığı koleksiyon kadar makyajı da ön plandaydı. Nars makyaj artisleri tarafından yaratılan, eyeliner’ın öne çıktığı grafik makyajda, Süer’in romantik duruşunu vurgulamak için göz pınarlarına aydınlık dokunuşlar katarken, yanaklara bronzer’larla kontür yapılarak elmacık kemikler belirginleştirilmişdi.

Defileyi ünlü konuklar izledi

 

Mercedes Benz Istanbul Fashion Week kapsamında düzenlenen 2017 koleksiyonunu tanıtan modacının defilesini aralarında Ayşe Tolga, Hatice Aslan, Begüm Kütük, Gül Gölge Saygı, Hande Can Yüce ve Ayşegül Hotiç’in de olduğu çok sayıda ünlü isim izledi.

Şeffaf Gazete.com