Güzel ülkemiz için yazıyoruz - İPEK ARNAS'TAN SICAK KIŞ KOLLEKSİYONU Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/diger-haberler-1/30849/ipek-arnastan-sicak-kis-kolleksiyonu-

 

İPEK ARNAS'TAN SICAK KIŞ KOLLEKSİYONU
İPEK ARNAS'TAN SICAK KIŞ KOLLEKSİYONU
İpek Arnas Sonbahar -Kış 2017 kolleksiyonunu yazın bu sıcak günlerinde ,serin günleri hatırlatırcasına SOLID WATER'i piyasaya sundu.
15 Ağustos 2017, 15:25
 
 
Örgü zamansız sanatını modern çizgilerle buluşturuyor.
 
İpek Arnas’ın zarif, elegan, fark yaratan ve güçlü kadınlar için, örgü çeşitliliğiyle görsel ilizyona dönüştürdüğü 2017 Sonbahar-Kış koleksiyonu Solid Water; hayatın başlangıcı olan sudan ve sualtı yaşamından ilham alarak hazırladığı kolleksiyonu Kış için hatırlatma oldu.image
 
 Koleksiyonda bulunan keskin çizgilerle su altı yaşamındaki canlılar geometrik formlarıyla ele alınıyor.
 
Çabasız cool stiliyle fark yaratan yirmi yedi parçalık örgü koleksiyonunu sunuyor. Koleksiyon minimal bir çizgiyle maksimal bir moda duruşu yaratıyor. Şık aynı zamanda kullanımı rahat tasarımlardan oluşan koleksiyonda; kazaklar, hırkalar, elbiseler, büyük cepli fonksiyonel atkılar ve bereler baş rolü üstleniyor.
 
image
 
Sıcak günlerde vücudu serin tutan; soğuk günlerdeyse sıcak tutan doğal yünlü iplikler ve doğal viskon iplikler koleksiyondaki modern formlara hayat veriyor.
 
Navy mavi, Gümüş rengi, pudra, parlak turuncu, bordo ve beyaz renkleri ile soft tonlar arasından göz kırpan canlı renkleriyle eğlenceli ve sıcak geçecek bir kışı müjdeliyor.
Solid Water koleksiyonunda İpek Arnas, metaforlarla alışılagelmişin dışında fark yaratan desenlere yer verirken aynı zamanda geometrik formlarla da görsel ilizyonlar yaratıyor.
 
image
 
2017-18 kışında sık sık karşımıza çıkacak mevsimsiz ve zamansız ince trikoları lazer kesimli flare kollar ultra modern biçimde yorumlanıyor. Sezonun hit parçalarından oversize kazaklar, ayrı bir boyut kazanarak yeniden yorumlanıyor.
 
image
 
İpek Arnas’ın su ve su altı yaşamından ilhamını alarak oluşturduğu sadece özel tasarım triko parçalardan oluşan bu özgün koleksiyona; Billstore mağazalarından ve www.ipekarnas.com www.lidyana.com ve www.365ist.com sitelerinden ulaşılmakta.
 
Şeffaf Gazete