Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÇİĞDEM AKIN İSTİLA İLE GELİYOR
ÇİĞDEM AKIN İSTİLA İLE GELİYOR
Çiğdem Akın,Mercedes Benz Fashion Week SS2018 kapsamında yapılacak çok özel bir '' Çiğdem Akın defilesi '' ile moda severlerin karşısına çıkacak
10 Eylül 2017, 16:12
 
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un 10. sezonu, 12-15  Eylül 2017 tarihleri arasında Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleşecek. Marka ve tasarımcıların İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonlarının sergileneceği etkinlikte dolu dolu bir program davetlileri bekliyor.
 
       4 GÜN SÜRECEK MODA ŞÖLENİNDE TÜRK MODASININ EN ÖNEMLİ   TASARIMCIRINDAN OLAN ÇİĞDEM AKIN İSTİLA İLE PODYUMDA OLACAK
        image
 
Türk moda dünyasının en başarılı moda tasarımcılarından olan Çiğdem Akın,Mercedes Benz Fashion Week SS2018 kapsamında yapılacak çok özel bir '' Çiğdem Akın defilesi '' ile moda severlerin karşısına çıkacakimage
 
Çiğdem Akın markasının 15 Eylül tarihinde İstanbul Zorlu Center’de gerçekleştireceği  "İstila" temalı defilesi ‘’ moda takipçilerinin olduğu kadar,moda ve tekstil sektörünün de merakla beklediği defile olma özelliği taşımakta.
 
      image
 
Brezilyalı ünlü Topmodel & Oyuncu Jessica May Drociunas'ın baş manken olacağı,   Grammy ödüllü Brooklynli şarkıcı Maya Azucena sahne alacağı moda şöleni ile farklı bir podyum olacak.
 
image
 
Üç farklı bölümden oluşacak  defile,bir kolleksiyon  sunumu, ötesinde gerçek bir moda görsel şöleni olacak.Bu özel sunum tasarımı ta ünlü koreograf Ferhan Aral tarafından podyumda hayata geçirilecek.
 
image
 
Türkiye’de olduğundan daha fazla uzun yıllardır Avrupa’nın önemli butik vitirinlerinde yer alan Çiğdem Akın defilesine yurt dışından büyük ilgi var.
 
Türkiye'nin moda tasarım markaları arasında Dünya'ya açılan bir penceresi olma özelliği taşıyor.
 
Türk modasının önemli bir markası olarak Avrupa vitrinlerinde satışa çıkacak olan kolleksiyonu görmek için yurtdışından alımcı müşterilerinin , her Çiğdem Akın defilesinde olduğu gibi yine büyük ilgi göstermeleri bekleniyor 
 
image
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR