Güzel ülkemiz için yazıyoruz - 2017 YILIN TASARIMCISI BAHAR KORÇAN OLDU Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/diger-haberler-1/31811/2017-yilin-tasarimcisi-bahar-korcan-oldu-

 

2017 YILIN TASARIMCISI BAHAR KORÇAN OLDU
2017 YILIN TASARIMCISI BAHAR KORÇAN OLDU
Moda dünyasının önemli isimlerinden Bahar Korçan’a 2017’de anlamlı iki ödül birden verildi.Türk Tasarım Danışma Konseyi, ünlü tasarımcıyı ‘Onur Ödülü'ne layık gördü. Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul organizasyonu da Korcan'a moda haftasına sağladığı katkılardan dolayı ‘Onur Ödülü' takdim etti.
3 Ocak 2018, 07:31

Türk Tasarım Danışma Konseyi, ünlü tasarımcıyı ‘Onur Ödülü'ne layık gördü. Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul organizasyonu da Korcan'a moda haftasına sağladığı katkılardan dolayı ‘Onur Ödülü' takdim etti.

Bakan Faruk Özlü; 

"Bu yılın Türk Tasarım Danışma Konseyi Onur Ödülü'ne moda tasarımcısı Bahar Korçan layık görülmüştür" 2017 yılı Tasarım Onur Ödülü'nü moda dünyamıza büyük katkı yapan tasarımcımızındır.
 Özlü, "Konsey olarak 2015 yılından bu yana her yıl bir tasarımcımıza, Tasarım Onur Ödülü takdim ediyoruz. Bu ödülün ilkini Yılmaz Zenger'e, ikincisini ise geçtiğimiz yıl Yurdaer Altıntaş'a takdim etmiştik. Öte yandan Konsey tarafından oluşturulan Seçici Kurulumuz tarafından yapılan değerlendirmeler neticesinde bu yılın Türk Tasarım Danışma Konseyi Onur Ödülü'ne moda tasarımcısı Bahar Korçan layık görülmüştür. image
 
Seçici Kurul, moda tasarımının tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de bir sektör olmasına katkı sağlayan, moda alanında önemli çalışma ve projelere imza atan, Türk modasını dünyaya tanıtan ve aynı zamanda Moda Tasarımcıları Derneğinin de kurucusu olan, Bahar Korçan'ı oy birliğiyle belirlemiştir. Bu özel ödüle layık görülen Moda Tasarımcımız Bahar Korçan'ı tebrik ediyorum. imageMeslek hayatı boyunca ortaya koymuş olduğu başarılı ve değerli çalışmalar için kendisine teşekkür ediyorum. Bahar Hanım, görmekte olduğu tedavi nedeniyle, bugün aramızda bulunamıyor. Ancak en kısa zamanda kendisini Bakanlığımızda ağırlamaktan, büyük memnuniyet duyacağımızı belirtmek isterim" diye konuştu.