Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MODA BELGESELLERİ İLHAM KAYNAĞI
MODA BELGESELLERİ  İLHAM KAYNAĞI
Son dönemde sıkça takip edilen internet televizyonu kanalları yayınladıkları moda belgeselleri ile moda tasarımcılarına ilham kaynağı oluyor.
23 Şubat 2018, 13:48
 
Moda belgeselleri tasarımcılara ilham kaynağı oluyor
 
Her geçen gün izleyici kitlesinin daha çok arttığı internet televizyonu kanalları moda tasarımcılarına ilham oluyor.
 
Son günlerde sıkça takip edilen internet televizyonu kanalları yayınladıkları moda belgeselleri ile moda tasarımcılarına ilham kaynağı oluyor. 
 
image
 
Francesso Sozanni ve House of Z’nin önemli iki belgesel olduğunu söyleyen Moda Tasarımcısı Seren Erdoğan, “Bir moda tasarımcısı olarak bu tarz belgeselleri büyük bir ilgi ile takip ediyorum. Farklı konulara temas etmelerinin yanında tasarım konusunda da inanılmaz fikirler sunuyor. Bizim için gördüğümüz birçok şey tasarım konusunda ilham veriyor. Moda belgesellerinin insanın ufkunu genişlettiğini söyleyen Erdoğan, her tasarımcının mutlaka takip etmesi gerektiğini belirtti.
 
Modanın Mesajı
Vogue Italia bünyesindeki görevi boyunca modanın mesaj taşıması gerektiğini kanıtlayan genel yayın yönetmeni Francesso Sozanni, Franca: Chaos and Creation isimli belgeseli ile modanın siyasal kimliğini ele alıyor. Bir kadının hürriyeti için verdiği savaşı anlatan belgesel için, “Franca: Chaos and Creation, kadınların hayatlarında ve iş dünyasında verdikleri mücadeleyi en güzel şekilde anlatan bir belgesel. Belgeseli izlerken gerçek hayatla bağlantı kuruyorsunuz” dedi.
 
image
 
Moda Sahnesine Adım Atmak İsteyenlere
Kendi markasını yaratmak ve moda sahnesine adım atmak isteyen herkesin House of Z’yi izlemesi gerektiğinin altını çizen Moda Tasarımcısı Seren Erdoğan; belgeselin, 21 yaşında New York'un yıldız tasarımcılarından biri olan Zac Posen'ın başarı öyküsünü anlattığını söyledi.
 
Şeffaf Gazete.com
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR