Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MERCEDES -BENZ İLE BRAND WHO DEFİLESİ
MERCEDES -BENZ İLE BRAND WHO DEFİLESİ
Mercedes-Benz, isim sponsorluğunu üstlendiği tüm moda haftalarında olduğu gibi İstanbul’da da ilk sezonundan itibaren bir tasarımcıyı belirleyerek, seçilen tasarımcının defilesini sunuyor.12.sezonunda MBFWI çatısı altında gerçekleşecek moda haftasında Brand Who’nun İlkbahar - Yaz 2019 koleksiyonunu "Mercedes-Benz presents Brand Who" ismiyle sunulacak.
7 Eylül 2018, 16:34
 
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un on ikinci sezonu, 11-14 Eylül 2018 tarihleri arasında Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleşecek.
 
23 yılı aşkın süredir Londra, Sydney, Tokyo, Miami gibi dünyanın önde gelen moda haftalarıyla isim sponsorluğundan işbirliklerine farklı projelere imza atan Mercedes-Benz, isim sponsorluğunu üstlendiği tüm moda haftalarında olduğu gibi İstanbul’da da ilk sezonundan itibaren bir tasarımcıyı belirleyerek, seçilen tasarımcının defilesini sunuyor.
 
image
 
Bu doğrultuda 6 senedir kesintisiz devam eden bu projenin yeni sezonunda Mercedes-Benz Türk, koleksiyonlarını düzenli olarak MBFWI çatısı altında sergileyen ve erkek giyim alanında son yıllarda Türkiye'nin en çok konuşulan markaları arasında öne çıkan Brand Who’nun İlkbahar - Yaz 2019 koleksiyonunu "Mercedes-Benz presents Brand Who" ismiyle sunacak.
 
13 Eylül Perşembe günü saat 20.00’de Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşecek Mercedes-Benz presents Brand Who defilesi için markanın kurucu ve tasarımcıları Volkan Güzelce ve Koray Arıcı, “Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un 12. Sezonunda Mercedes-Benz Türk tarafından desteklenmek çok gurur verici, heyecanlıyız ve sorumluluğumuzun farkındayız. Bu sezon enerjimizi biraz daha arttırıp bize inanan ve destekleyenler için unutulmayacak bir defile hazırlıyoruz.” sözleriyle Mercedes-Benz Türk'ün desteğinin kendileri için önemini vurguladılar.
 
image
 
Mercedes-Benz Türk Otomobil Grubu İcra Kurulu Üyesi Şükrü Bekdikhan ise “Mercedes-Benz Türk olarak, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un ilk sezonundan bu yana sektörün yaratıcı isimlerine kesintisiz destek vermekten ötürü mutlu ve gururluyuz.
 
Bugüne dek sırasıyla Türk modasının başarılı tasarımcıları Özlem Kaya, Zeynep Tosun, Gül Ağış (Lug Von Siga), Hande Çokrak (Maid in Love), Gülçin Çengel Deniz ve Begüm Berdan (DB Berdan), Başak Cankes (Bashaques') ve Şansım Adalı'yı (Sudi Etuz) destekledik. Bu sezon ise ilk defa bir erkek giyim markasını desteklemekten ötürü heyecanlıyız.
 
Türkiye özellikle son yıllarda, erkek giyiminde de global ölçekte ses getiren marka ve tasarımcılar çıkarmaya başladı, bu süreci biz de MBFWI kapsamında ilgiyle takip ediyoruz. Erkek modasına güçlü bir yorum katan, kendine özgü tasarım dili ile dikkat çeken Brand Who farklı disiplinlerden ilham alarak beslenen bir tasarım diline verdiği önemle Mercedes-Benz'in temel değerlerini paylaşıyor. ‘Mercedes-Benz presents Brand Who’ ile erkek giyimine de kucak açmaktan ötürü mutluyuz.” sözleriyle bu işbirliğinin Mercedes-Benz Türk için önemini vurguladı.
 
İlkbahar-Yaz 2019 koleksiyonunda Brand Who, “SUNSEEKER” sloganıyla herkesi güneşin peşinden gitmeye davet ediyor. Koleksiyonlarında yaratıcılığın ortaya çıkış hikayesini, özgün tasarımların olmazsa olmaz bir parçası olarak değerlendiren Brand Who, ışığın, enerjinin ve ilhamın kaynağını güneşte buluyor ve güneşin en beklenmedik anlarda bile köşe başından belirebileceğini vurguluyor: Güneşe ulaşan ışıklı yolda tek ihtiyacınız ise Brand Who erkeğinin stilini takip etmek.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR