Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İSTANBUL'A MODA FIRTINASI GELİYOR
İSTANBUL'A MODA FIRTINASI GELİYOR
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un on ikinci sezonunda etkinlik takviminde moda endüstrisinin tecrübeli isimlerinin yanı sıra genç ve yetenekli tasarımcıları bir araya getiren karma defileler ile moda severleri büyüleyecek.
8 Eylül 2018, 12:38
 
Moda dünyasının önemli aktörleri tarafından heyecanla beklenen Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul 12.sezonunda İstanbullu modaseverlerle buluşmaya  hazırlanıyor.
 
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında koleksiyonlarını sergileyecek çok önemli  marka ve tasarımcılar yer alacak.
 
image
 
BASHAQUES’ -
 
BAŞAK CANKEŞ, 
 
CEREN OCAK 
 
image
 
ÇİĞDEM AKIN
 
EXQUISE 
 
GÜLÇİN ÇENGEL
 
MEHMET KORKMAZ
 
          image
 
MEHTAP ELAİDİ 
 
MERCEDES-BENZ PRESENTS ANI DATUKISHVILI, 
 
MERCEDES-BENZ PRESENTS BRAND WHO
 
         image
 
MERT ERKAN
 
MiiN BY KADİR KILIÇ, 
 
MURAT AYTULUM
 
image
 
MELTEM ÖZBEK
 
MUSEUM OF FINE CLOTHING - EDA GÜNGÖR, 
 
NEW GEN BY İMA, 
 
image
 
ÖZLEM SÜER 
 
T.A.G.G-GÖKAY GÜNDOĞUDU
 
GÖKHAN YAVAŞ
 
SEZGİ TÜZEL 
 
image
 
St. NIAN - NİHAN BURUK 
 
ŞEBNEM GÜNAY 
 
RAŞİT BAĞZIBAĞLI
 
GİRAY SEPİN
 
     image
 
ŞİYAR AKBOĞA
 
THIRD 
 
TUĞÇE ÖZOCAK
 
image
 
TUBA ERGİN 
 
SELEN AKYÜZ
 
URUN - ECE KAVRAN
 
image
 
DB BERDAN
 
Moda dünyasının starları bu önemli moda organizasyonunda boy gösterecekler.
 
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un on ikinci sezonunda etkinlik takviminde moda endüstrisinin tecrübeli isimlerinin yanı sıra genç ve yetenekli tasarımcıları bir araya getiren karma defileler dikkat çekiyor. 
 
KARMA 1 defilesinde Selen Akyüz ve Sezgi Tüzel, KARMA 2 defilesinde ise Tuğçe Özocak'ın markası Third ve Şebnem Günay İlkbahar/Yaz 2019 koleksiyonlarını MBFWI podyumunda sergileyecekler. 
 
Her sezon desteklediği tasarımcının defilesini sunan etkinlik isim sponsoru Mercedes-Benz 12. sezonda ilk defa bir erkek giyim markasını destekleyerek Brand Who'nun İlkbahar/Yaz 2019 koleksiyonunu "Mercedes-Benz presents Brand Who" ismiyle sunacak. 
 
Geçtiğimiz sezondan beri devam eden "Mercedes-Benz Uluslararası Tasarımcı Değişim Programı" kapsamında son yıllarda moda endüstrisine damgasını vuran Gürcistan'ın ses getiren tasarımcısı Ani Datukishvili de, İlkbahar/Yaz 2019 koleksiyonunu "Mercedes-Benz presents Ani Datukishvili" ismiyle İstanbul'da MBFWI podyumuna taşımanın heyecanını yaşıyacak. 
 
Yerli ve yabancı satın alma sorumluları ile buluşturarak etkinliğin ticari ayağını oluşturan The Core 1213 Eylül tarihleri arasında yeni formatıyla kapılarını açacak ve MBFWI katılımcısı marka ve tasarımcıların İlkbahar/Yaz 2019 koleksiyonlarını gerek Türk, gerekse uluslararası satın alma sorumluları ile buluşturacak. The Core'un yeni konsepti kapsamında katılımcı tasarımcılar, Türk tekstil endüstrisinin başrol oyuncularıyla da bir araya gelerek katma değerli tekstil ürünleri konusunda olası işbirliklerini ve projeleri konuşma imkanı bulacak. 
 
Bu sezon da Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’a yabancı basın ve satın alma sorumlularının yoğun ilgisi var. Dünyanın en prestijli zincir mağaza ve butiklerini temsilen satın alma sorumluları İstanbul'a gelerek MBFWI'yi takip edecekler. 
 
IHKIB'in desteğiyle İstanbul'da olacak basın mensupları arasında Vogue China, Elle Man China, Forbes İngiltere, Achtung Magazine, GQ Japan gibi yayınlardan önemli gazeteciler, satın alma sorumluları arasında ise Saks Fifth Avenue, Lane Crawford, Joyce, Debenhams, Barney's gibi dünyanın en prestijli zincir mağazalarının temsilcileri yer alacak. 
 
MBFWI bu sezon da yine panel ve konuşmalarla zenginleşiyor.
 
Türkiye'de moda endüstrisinin bugünü ve geleceği, global trendlere paralel olarak yeni açılımlar ve endustrinin yarınına yön verecek yenilikçi yaklaşımlar, bu etkinlikler aracılığıyşa masaya yatırılacak. 
 
Dünyanın önde gelen trend tahmin ajanslarından WGSN, önümüzdeki sezonların trend öngörülerini davetlilerle paylaşırken, TENCEL™ markası ile etkinlik ana sponsorlarından biri olan dünyanın en büyük botanik selüloz elyaf tedarikçilerinden Lenzing, Ferhan İstanbullu moderatörlüğünde bir "Sürdürülebilirlik Paneli" ile sektörde çok konuşulan modada ve tekstilde sürdürülebilirlik konusunu işleyecek. 
 
               Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul Defile programı
 
image
 
 
Etkinliğin bir diğer ana sponsoru DHL, e-ticaretin geleceğine dair bir panele ev sahipliği yapacak. MBFWI'nin destekçilerinden İstanbul Moda Akademisi ise genç tasarımcıları bir araya getiren bir panelle Türk moda tasarımcılarının yeni jenerasyonuna ayna tutacak. 
 
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, Mercedes-Benz’in isim sponsorluğu, resmi sponsorlar Laboratoire BIODERMA, DHL, Avon Life Colour by Kenzo Takada, Schweppes, TENCEL™, Zorlu Center ve Zorlu PSM ile tedarikçi sponsorlar Red Bull ve Reebok'nun katkılarıyla gerçekleştirilecek 
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR