Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İSTANBUL MODA HAFTASINI BEKLİYOR
İSTANBUL MODA HAFTASINI BEKLİYOR
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un 13. sezonu moda dünyası tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.
7 Mart 2019, 12:14
 
 
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul Sonbahar/Kış 2019 sezonu 19-22 Mart 2019 tarihleri arasında Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleşecek.
 
Türkiye'nin moda dünyasına açılan kapısı olan Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul   tasarımcıları ve moda sektörünün yetenekli isimlerini hem ülkemizde, hem de uluslararası arenada desteklemeye devam  ediyor.
 
image
 
Moda dünyasının tüm önemli aktörleri tarafından heyecanla beklenen etkinlik, aynı zamanda Mercedes-Benz isim sponsorluğunda gerçekleşen 13. sezon olma özelliğini taşıyor.
 
             Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul etkinlik takvimi
 
image
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında koleksiyonlarını sergileyecek olan marka ve tasarımcılar arasında 
 
ARZU KAPROL, ASLI FİLİNTA, BELMA ÖZDEMİR, BRAND WHO, CELE-BRAND, CEREN OCAK, ÇİĞDEM AKIN, CLIMBER, DAMAT, DB BERDAN, EMRE PAKEL, EXQUISE, EZRA TUBA, GİRAY SEPİN, GOKHANYAVAS, GÜLÇİN ÇENGEL, GUNTAS, HEMINGTON, HOUSE OF OGAN, KARMA 1: SELEN AKYÜZ & THIRD, KİĞILI, KITH&KIN image
 
EMRE ERDEMOĞLU,M.O.F.C. EDA GÜNGÖR, MEHTAP ELAIDI, MELTEM ÖZBEK, Mercedes-Benz presents ÖZGÜR MASUR, MiiN by KADİR KILIÇ, MURAT AYTULUM, NEW GEN by IMA, ÖNDER ÖZKAN, ÖZLEM ERKAN, ÖZLEM KAYA, ÖZLEM SÜER, ŞEBNEM GÜNAY, SUDI ETUZ, TUBA ERGİN, W-S-M yer alıyor.
 
image
                                                      Çiğdem Akın
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un 13. sezon takviminde moda endüstrisinin tecrübeli isimlerinin yanı sıra, yetenekli genç tasarımcılar da ağırlıklı olarak dikkat çekiyor. 
 
image
                                                                 Özgür Masur
Her sezon desteklediği tasarımcının defilesini sunan etkinlik isim sponsoru Mercedes-Benz Türk, bu sezonda da Türk modasının önde gelen isimlerinden Moda Tasarımcıları Derneği Eş Başkanı Özgür Masur'un Sonbahar/Kış 2019 koleksiyonunu “Mercedes-Benz presents Özgür Masur” ismiyle sunacak.
 
image
                                                             DB BERDAN
Yerli ve yabancı satın alma sorumlularını marka ve tasarımcılarla buluşturarak etkinliğin ticari ayağını oluşturan The Core İstanbul, bu sezon yeni formatı altında karnaval temasıyla 20-21 Mart tarihleri arasında kapılarını açacak. 
 
image
                                                             Kadir Kılıç by Miin.
MBFWI katılımcılarının Sonbahar/Kış 2019 koleksiyonlarını hem Türk hem uluslararası satın alma sorumluları buluşturmasının yanı sıra; sezon trendleri, dijital süreçlerin yönetimi, markalaşma, yavaş moda ve moda fotoğrafçılığı ana başlıkları altında atölye çalışmaları ve paneller de The Core İstanbul çatısı altında Zorlu PSM Sky Lounge’da gerçekleşecek.
 
    image
                                                           Mehtap Elaidi
Bu sezon da Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’a yabancı basın ve satın alma sorumlularının yoğun ilgisi devam ediyor. Dünyanın en prestijli zincir mağaza ve butiklerini temsilen satın alma sorumluları IHKIB’in desteğiyle İstanbul'a gelerek MBFWI'yi takip edecekler.
 
image
                                                                  Özlem Süer
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, Mercedes-Benz’in isim sponsorluğunun yanı sıra; Laboratoire BIODERMA, L’Oréal Professionnel, Tencel™, DHL’in resmi sponsorluğunda; Zorlu Center ve Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nin desteğiyle ve tedarikçi sponsorlar M.A.C Cosmetics, Red Bull'un katkılarıyla gerçekleştirilecektir.
 
image
                                                                              Tuba Ergin 
  Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB), Moda Tasarımcıları Derneği (MTD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) ve İstanbul Moda Akademisi (İMA) tarafından desteklenmekte.
 
Şeffaf Gazete.com
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR