Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEKLENEN EZRA-TUBA DEFİLESİ MBFWI'DE
BEKLENEN EZRA-TUBA DEFİLESİ MBFWI'DE
Merakla beklenen EzraTuba koleksiyonu MBFWI kapsamında yapılacak özel bir defile ile geliyor. İlhamını sarmaşıktan alan ‘’ASHEKA’’ moda severlerle buluşacak.
15 Mart 2019, 18:21
 
 
Giyilebilir teknolojinin öncülerinden olan Ezra&Tuba, 2019 Sonbahar/Kış   Koleksiyonu’nu Mercedes Benz Fashion Week İstanbul’da sunacak.
 
Sadece bir Türk tasarımcısı markası olarak değil,aynı zamanda konfeksiyon sektöründe ve Couture’da da bir dünya markası olarak konumlanan '' Ezra&Tuba '' nano teknolojiler ve giyilebilir teknolojiler konusunda dünya çapında bir tasarımcı markası olarak dikkat çekiyor.. 
 
  image
 
EzraTuba, 19-22 Mart’ta düzenlenecek 13. Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da tasarımlarını sahneleyecek markalardan biri olacak. İlhamını hayatta kalmak için etrafındaki diğer bitkilere dolanan bir sarmaşıktan alan “ASHEKA” koleksiyonunda 60 look sergilenecek. 
 
image
                                            “Ezra-Tuba Etcetura”,Paris Moda Haftası’nda yerini aldı
 
Sarmaşık desenli kokteyl elbiseleri, el işlemeli kabanlar ve metal troklu deri takımlar beğeniye sunulacak. Başrolde zümrüt yeşili, menekşe moru, tütün rengi ve vişne kırmızı olurken, siyah-beyaz ve altın da bu renklere eşlik edecek.
 
image
 
Defile, geçtiğimiz Paris Fashion Week’te 11 defilede müzik direktörlüğü yapan ünlü dj Serhat Erdem’in performansı eşliğinde Quasar İstanbul’daki  Estetik International Winter Garden’da gerçekleşecek.
 
Quasar İstanbul’da yer alan Estetik International Winter Garden’da Alem Dergisi’nin Red Carpet sponsorluğunda gerçekleştirilecek defile kırmızı halı töreni ile başlayacak. Sonrasında yönetmen ve fotoğrafçı Nihat Odabaşı’nın “ASHEKA” koleksiyonu için çektiği moda filmi davetlilerin beğenisine sunulacak.
 
image
 
Gecede moda severleri bekleyen bir diğer sürpriz de Estetik International Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Cihantemur ile Ezra&Tuba’nın hazırladığı fotoğraf sergisi olacak.
 
Sergide Cihantemur’un fotoğrafları ile Nihat Odabaşı tarafından çekilen koleksiyon imaj fotoğrafları yer alacak. Stil danışmanlığını Erdi Şen’in yaptığı defilenin kreatif direktörlüğünü Onur Hazar üstlenecek.
 
Ezra&Tuba tasarımlarının bazıları Vogue Eyewear 2019 koleksiyonundan güneş gözlükleriyle kombinlenecek.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR