Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÇİĞDEM AKIN MODA HAFTASINA HAZIR
ÇİĞDEM AKIN MODA HAFTASINA HAZIR
Geçtiğimiz ay Londra Fashion Week’de gerçekleştirdiği defilenin ardından '' Çiğdem Akın '' markası MBFWIstanbul kapsamında 19/20 Sonbahar - Kış kolleksiyonu ile podyumda olacak.
16 Mart 2019, 15:38
 
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un on üçüncü sezonunda moda endüstrisinin tecrübeli isimlerinin yanı sıra genç ve yetenekli tasarımcıları ile gerçekleşecek defileler dikkat çekiyor
 
Türkiye'nin en başarılı  moda tasarımcıları arasında yer alan ve tasarımları yurt dışındaki birçok prestijli butiklerinin vitrinlerinde  yer alan, moda tasarımcısı Çiğdem Akın'ın son kolleksiyonu '' OBSIDEAN '' ile 13. sezonundaki MBFWIstanbul podyumunda yer alacak.
 
image
 
Çiğdem Akın markası  MBFWIstanbul kapsamında 19/20  Sonbahar - Kış kolleksiyonu ile podyumda olacak.
 
Son yıllarda en çok defileye imza atan ' Tasarımcı Markası ' olarak dikkat çeken kendi adını taşıyan '' Çiğdem Akın '' markası ile, İstanbul'da gerçekleşecek olan Türkiye'nin en önemli moda organizasyonunda moda severler ile buluşacak 
 
Geçtiğimiz ay  Londra Fashion Week’de gerçekleştirdiği defilenin ardından, Türkiye'nin en önemli moda organizasyonu olan '' Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul '' da OBSIDAN kolleksiyonu ünlü modacının takiçileri tarafından ilgi ve merakla bekleniyor.
 image
 
Çiğdem Akın,MBFWI defilelerinin kendisi için her zaman çok önemli olduğunu ve İstanbul'daki moda haftasına her zaman büyük heyecan duyarak hazırlandıklarını belirtti, başarılı tasarımcı,'' İstanbul'da moda takipçileri için güzel bir sunum  olacak dedi.
 
OBSIDON koleksiyonu  için çok çalıştıklarını ve aylarca emek verdiklerini açıklayan başarılı moda tasarımcısı Akın, Zorlu Center PSM'de yapılacak defileye her zaman olduğu gibi yurtdışından önemli butiklerin temsilcilerinin ilgileri olduğunu ve bu sunum için  İstanbul'da olacaklarını belirtti.
 
image
 
Son yıllarda '' Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul '' için daimi adres haline gelen, sanatın çeşitli dallarına ev sahipliği yapmak üzere çok amaçlı sanat merkezi olarak tasarlanan Zorlu Performans Sanatları Merkezi, yine bu büyük organizasyona ev sahipliği yapacak.
 
image
 
Podyumu '' sanat formatlı '' moda gösterisi alanına çeviren ikili 
 
21 Mart günü gerçekleşecek Çiğdem Akın defilesini podyuma taşıyacak isim ise koreograf Ferhan Aral olacak.Aral ile Akın uzun yıllardır '' Çiğdem Akın '' markasının podyumlarda bir sanat eseri formatında yer alması için ortak çalışarak unutulmaz defilelere imza attılar. 
 
image
 
Defilelerini daimi olarak ünlü koreograf Ferhan Aral ile birlikte gerçekleştiren ünlü moda tasarımcısının defileleri her zaman göz alıcı oldu.Defileye İstanbul'un sanat,iş ve cemiyet dünyasından birçok isimin katılması bekleniyor.
 
Ünlü koreograf ile gerçekleşen Çiğdem Akın defileleri MBFWI takipçileri moda severlerin favorisi olmaya devam etmekte. 
 
image
 
Modaseverler MBFWI de dört gün boyunca defileden defileye koşacak.
 
Moda dünyasının tüm önemli aktörleri tarafından heyecanla beklenen etkinlik, aynı zamanda Mercedes-Benz isim sponsorluğunda gerçekleşen 13. sezon olma özelliğini taşıyor.
 
Moda adına beklentilerin yine çok yüksek olacağı hafta bizi bekliyor.
 
Şeffaf Gazete.com
 
 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR