Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MODA HAFTASINDA ' DAMAT ' ŞIKLIĞI
MODA HAFTASINDA ' DAMAT ' ŞIKLIĞI
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un 13. sezonunda erkek giyiminin güçlü markası DAMAT Sonbahar/Kış 2019 koleksiyonu ile podyumdaydı . ‘Expect the Unexpected’ koleksiyonu ile moda haftasına renk kattı..
22 Mart 2019, 12:16

 

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un 13. sezonu 1. gününde erkek giyiminin güçlü markası DAMAT Sonbahar/Kış 2019 koleksiyonu ile podyumdaydı  "Expect the Unexpected" mottosuyla konforu yenilikçi bir tasarım anlayışıyla ortaya koydu.

MBFWI kapsamında sunduğu kolleksiyonunda Geleneksel köklerinden aldığı güçlü ilhamı, her sezon benzersiz tasarımlarına yansıtan Damat,2019-20 Sonbahar/Kış koleksiyonu ile Türkiye'de erkek modasının dünyaya açılmasına katkı sunuyor. .

image

Süleyman Orakçıoğlu'nun Türkiye'den yarattığı uluslararası bir Erkek Moda markası '' DAMAT '' MBFWİstanbul podyumundaydı. 
 
Kültürlerarası etkileşimi çok yönlü bir yaklaşımla vurgulayan Damat, 2019-20 Sonbahar/Kış koleksiyonunda şehir hayatında beklenen konforu yenilikçi bir tasarım anlayışıyla ortaya koyuyor. Sartoryal ve casual giyim arasındaki keskin çizgilerin ortadan kalkmasıyla yepyeni bir stile imza atmanın yanı sıra hafiflik ve fonksiyonelliğe de vurgu yapan Damat koleksiyonu, benzersiz terzilik zanaatı ve beklenilenin dışında bir seçkiyle karşımıza çıkıyor.
 
Derin lacivert tonlarından buzul grilere, bej ve ekrudan kızıl sonbahar tonlarına kadar doğanın yavaş yavaş uykuya geçişinin de betimlendiği koleksiyon, monokrom bir renk bütünlüğüne sahip. İlham aldığı hikâyesiyle İtalya’nın Biella bölgesindeki en prestijli kumaş üreticilerinin devrim niteliğindeki inovatif kumaşlarını harmanlayan Damat, erkek moda sektöründe alışılmışın dışına çıkan bir inovasyon çağı başlatıyor. Üretiminde kullanılan su tüketimini en aza indiren ve minimum materyal kullanılarak dikilmiş ‘yıka ve giy’ takım elbise grubu, enerji kullanımını da en aza indirgeyerek doğa dostu olma özelliğini kazanıyor.
 
image

Koreografisi Öner Evez’e Styling’i Burak Kocemer’e ait olan defilede Damat’ın benzersiz ve şehirli erkeğin tercih edeceği daha spor casual parçalar 40 model tarafından tanıtıldı.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında, Sonbahar/Kış 2019 koleksiyonunu özel bir defile ile beğeniye sundu.

image
 
Zorlu PSM’de gerçekleşen defilede moda, sanat, cemiyet ve iş dünyasının seçkin isimleri bir araya geldi..
 
Bu özel defile kapsamında Damat Kreatif Direktörü Büşra Orakçıoğlu, Sonbahar/Kış 2019-20 koleksiyonuna dair tüm yenilikleri davetlilerle paylaştı.
 
image
 
Süleyman Orakçıoğlu eşi Ahu hanım ile birlikte misafirleriyle sohbet edip,defileyi cep telefonu ile kaydederek ilgi ile takip etti.
 
Defileye katılanlar arasında Siren Ertan, Gülay Kaymaz, Berrin Zorlu, Tülay Dölen, Özlem Güsar, Özlem Sarıkadılar, Osman Benzeş, Sinem Yıldırım ve Zafer Kozanoğlu vardı
 
Görkemli detaylarıyla öne çıkan akşamda davetliler, DJ Efe Şumlu’nun setleri eşiğinde Damat Sonbahar- Kış 2019 – 20 yeni sezonuna merhaba dediler.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR